Ολοένα και περισσότερο πληθαίνουν τα δημοσιεύματα που θέλουν τον Μπερνάρντο Σίλβα εκτός Μάντσεστερ για να πάει στη Βαρκελώνη.

Ολοένα και περισσότερο πληθαίνουν τα δημοσιεύματα που θέλουν τον Μπερνάρντο Σίλβα εκτός Μάντσεστερ.

Σύμφωνα με το Football Insider, ο μέσος της Μάντσεστερ Σίτι, Μπερνάρντο Σίλβα, επιθυμεί να μετακομίσει στην Μπαρτσελόνα το καλοκαίρι.

Ο Μπερνάρντο Σίλβα έχει συνδεθεί με την Μπάρτσα από πέρυσι και οι Καταλανοί θέλουν να τον φέρουν στο Καμπ Νου την επόμενη περίοδο.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Ωστόσο, η τιμή των 70 εκατομμυρίων λιρών που ζητά η Μάντσεστερ Σίτι τους αποτρέπει προς το παρόν από το να κάνουν προσφορά για τον Πορτογάλο μέσο, αναφέρει το δημοσίευμα.

Γι’ αυτό και ίσως σκεφτούν πολύ σοβαρά το έμψυχο αντάλλαγμα αφού καλώς ή κακώς η Μπαρτσελόνα διαθέτει αρκετό υλικό για να πείσει την Σίτι να πει το «ναι».

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο FACEBOOK και στο INSTAGRAM για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε SUBSCRIBE και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!