Ρεάλ Μαδρίτης-Ατλέτικο 1-1: Ισόπαλο το ντέρμπι της πρωτεύουσας και ευκαιρία για τη Μπαρτσελόνα να κλειδώσει την κορυφή.

Δύο κεφαλιές σε στημένες φάσεις, από παίκτες που μάλιστα είχαν μπει στο ματς ως αλλαγή, διαμόρφωσαν το 1-1 στο Ρεάλ Μαδρίτης-Ατλέτικο Μαδρίτης του «Σαντιάγκο Μπερναμπέου», για την 23η αγωνιστική της LaLiga. 

Οι φιλοξενούμενοι, παρότι έπαιζαν από το 64΄ με δέκα παίκτες λόγω αποβολής του Κορέα (για αγκωνιά εκτός φάσης στον Ρούντιγκερ), προηγήθηκαν στο 78΄, με τον Χιμένες να παίρνει… παραμάζωμα την αντίπαλη άμυνα, μετά από εκτέλεση φάουλ του Γκριεζμάν.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Οι «μερένγκες», που παρατάχθηκαν με αρκετές αλλαγές σε σχέση με το θρίαμβο του «Ανφιλντ» (κάποιες αναγκαστικές, κάποιες άλλες για λόγους rotation), ισοφάρισαν στο 85΄ με τον 18χρονο Αλβαρο Ροντρίγκεθ, μετά από κόρνερ του Μόντριτς.

Η ισοπαλία στην ουσία δεν βολεύει καμία από τις δύο ομάδες, καθώς η Ρεάλ κινδυνεύει να μείνει δέκα βαθμούς πίσω από την πρωτοπόρο Μπαρτσελόνα (παίζει αύριο με την Αλμερία), ενώ οι «ροχιμπλάνκος» παραμένουν μεν στην τέταρτη θέση, αλλά η διαφορά τους από την Μπέτις μειώθηκε στους δύο βαθμούς.

«Μελανό» σημείο του αγώνα, ο κατά τα φαινόμενα πολύ σοβαρός τραυματισμός του Ρεϊνίλντο στο πρώτο ημίχρονο. Ο αμυντικός της Ατλέτικο φάνηκε να γυρίζει το γόνατό του, σε μία προσπάθεια να ανακόψει τον Ασένσιο, και αποχώρησε με φορείο σφαδάζοντας από τους πόνους.

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!
Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε!