Ο Μάρκους Ράσφορντ που διανύει μια τρομερή περίοδο αποκάλυψε πώς επέστρεψε στις καλές της ημέρες η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Ο Μάρκους Ράσφορντ που διανύει μια τρομερή περίοδο αποκάλυψε πώς επέστρεψε στις καλές της ημέρες η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Μιλώντας στον Guardian, ο Ράσφορντ εξήγησε ότι όλα άλλαξαν όταν κατάφερε να αφήσει πίσω του έναν μακροχρόνιο τραυματισμό στον ώμο και τον βοήθησε να επιστρέψει στα καλύτερά του.

«Δεν νομίζω ότι κανείς -εκτός από τους ανθρώπους του συλλόγου- γνωρίζει πόσο καιρό αντιμετώπιζα αυτά τα προβλήματα [τραυματισμών]», είπε.

«Δεν ήταν μόνο μια σεζόν, ήταν μια περίοδος όπου κάθε μέρα ήταν δύσκολη και έπρεπε να θυσιάσεις [τον εαυτό σου]. Πάντα ήμουν ένας από αυτούς που πρέπει να είναι στο γήπεδο όσο περισσότερο μπορώ – εκεί είναι που ζωντανεύω».

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Ο Ράσφορντ υπογράμμισε επίσης τη βελτιωμένη νοοτροπία του ως έναν ακόμη λόγο για την εξαιρετική του φόρμα στο σκοράρισμα αυτή τη σεζόν.

«Βρίσκομαι στο κατάλληλο σημείο για να σκοράρω. Είναι κάτι πάνω στο οποίο δουλεύω και τα τελευταία χρόνια, νιώθω ότι ακόμα και τις σεζόν που τα πήγα καλά θα μπορούσα να είχα προσθέσει άλλα 10 ή 15 γκολ», πρόσθεσε.

«Το ποδόσφαιρο είναι πιθανώς κατά 95% η νοοτροπία σου. Αυτό σου δίνει τη βάση για να αποδίδεις. Υπάρχουν πολλοί παίκτες που έχουν ικανότητες – γι’ αυτό παίζουν στο κορυφαίο επίπεδο. Αλλά αυτό που τους ξεχωρίζει είναι η νοοτροπία. Έχω βρεθεί και στις δύο πλευρές. Καταλαβαίνω τη δύναμή της και την αξία της. Επικεντρώνομαι πολύ περισσότερο στο να διατηρώ τον εαυτό μου σε αυτό το επίπεδο σκέψης και είναι απαραίτητο για να κερδίζεις παιχνίδια και τρόπαια».

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο FACEBOOK και στο INSTAGRAM για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε SUBSCRIBE και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!