Επιστροφή στη δράση στη Premier League.

Με τις οκτώ από τις δέκα αναμετρήσεις για την 25η αγωνιστική συνεχίζεται το τριήμερο 24-26 Φεβρουαρίου η… δράση στην Premier League. Αιτία αποτελεί η αναβολή των αγώνων που είχαν να δώσουν η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και η Νιούκαστλ, καθώς τίθενται την Κυριακή αντιμέτωπες στον τελικό του Λιγκ Καπ και γι’ αυτό έχει οριστεί μέχρι στιγμής νέα ημερομηνία διεξαγωγής μόνο για το ματς των «κόκκινων διαβόλων». Αφού αυτές οι δύο ομάδες έχουν… ρεπό, Άρσεναλ και Μάντσεστερ Σίτι θα επιδιώξουν να διευρύνουν το βαθμολογικό προβάδισμά τους έναντι της Γιουνάιτεντ, έχοντας να δώσουν παιχνίδια μακριά από την έδρα τους και κόντρα σε αντιπάλους που χρειάζονται βαθμούς, προκειμένου να απομακρυνθούν από τη ζώνη του υποβιβασμού.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Οι -πρωτοπόροι της βαθμολογίας- «κανονιέρηδες» αντιμετωπίζουν το Σάββατο (25/2, 17:00) τη Λέστερ, με στόχο να πετύχουν τη δεύτερη σερί νίκη τους και να βρεθούν -έστω και προσωρινά- στο +5 από την πρωταθλήτρια Σίτι. Από την πλευρά της, η ομάδα του Πεπ Γκουαρντιόλα αναμετράται την ίδια ημέρα (25/2, 19:30) με την Μπόρνμουθ και θα επιδιώξει να αφήσει πίσω της τις ισοπαλίες με τη Νότιγχαμ Φόρεστ για το πρωτάθλημα και με τη Λειψία για το Champions League και να πάρει τους τρεις βαθμούς, προκειμένου να διατηρηθεί σε απόσταση… βολής από την κορυφή.

Στο μεταξύ, μεγάλο ενδιαφέρον παρουσιάζει το λονδρέζικο ντέρμπι της Τότεναμ με την Τσέλσι, με τους «πετεινούς» να βρίσκονται αυτή τη στιγμή στην τέταρτη θέση της κατάταξης, την τελευταία που δίνει ένα εισιτήριο για το νέο Champions League, και τους «μπλε» να χρειάζονται βαθμούς, προκειμένου να πλησιάσουν τις θέσεις που χαρίζουν την έξοδο στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις.

Από εκεί και πέρα, σημαντικό στη «μάχη» της παραμονής είναι το ντέρμπι ανάμεσα στην -προτελευταία της βαθμολογίας- Λιντς και την ουραγό Σαουθάμπτον, ενώ η «αυλαία» της 25ης ημέρας ανοίγει αύριο στο Λονδίνο, όπου η Φούλαμ υποδέχεται τη Γουλβς στο «Κρέιβεν Κότατζ».

Η βαθμολογία

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις! Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.