Η παράδοση των τελευταίων ετών που θέλει τα ματς ανάμεσα σε Λέστερ και Άρσεναλ να μην τελειώνουν ισόπαλα, συνεχίστηκε με νίκη των Λονδρέζων.

Η παράδοση των τελευταίων ετών που θέλει τα ματς ανάμεσα σε Λέστερ και Άρσεναλ να μην τελειώνουν ισόπαλα, συνεχίστηκε για 7ο συνεχόμενο, σήμερα στο «Κινγκ Πάουερ» με τους Λονδρέζους να παίρνουν μεγάλο «διπλό» (1-0) και να ξεφεύγουν με +5 από τη Μάντσεστερ Σίτι, που δοκιμάζεται αργότερα (19:30) στην έδρα της Μπόρνμουθ.

Το «χρυσό» γκολ για τους «κανονιέρηδες» πέτυχε ο Βραζιλιάνος επιθετικός, Γκάμπριελ Μαρτινέλι με τη συμπλήρωση του πρώτου λεπτού του δεύτερου μέρους.

Μετά το 3-0 στο «Ολντ Τράφορντ» από τη Γιουνάιτεντ, οι «αλεπούδες» ηττήθηκαν σε δεύτερο συνεχόμενο ματς, αυτή την φορά στην έδρα τους, γεγονός που δεν τους επέτρεψε να απομακρυνθούν ακόμη περισσότερο από την επικίνδυνη ζώνη. 

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Ισοπεδωτική για 15 λεπτά στο δεύτερο μέρος ήταν η Γουέστ Χαμ. Από το 70΄έως το 85΄ τα «σφυριά» παραβίασαν τέσσερις φορές την εστία της Νότιγχαμ (4-0) κι επέστρεψαν με τον ιδανικότερο τρόπο στα «τρίποντα» μετά την ήττα στο Λονδίνο από την Τότεναμ.

Απόλυτος πρωταγωνιστής της νίκης ήταν ο επιθετικός των «σφυριών», Ντάνι Ίνγκς, ο οποίος μέσα σε τρία λεπτά πέτυχε δύο γκολ βάζοντας τις βάσεις για τη μεγάλη νίκη. Στο 78΄ τα πάντα τελείωσαν με το γκολ του Ντέγκλαν Ράις. Τέλος, στο 85΄ ο Μιχαΐλ Αντόνιο έβαλε το «κερασάκι στην τούρτα».

Το βαρύ 2-4 από την Άρσεναλ δεν εμπόδισε την Άστον Βίλα να περάσει σα σίφουνας από το «Γκούντισον Παρκ». Επικράτησε με 2-0 της Έβερτον και έδωσε ακόμη μεγαλύτερο ενδιαφέρον στη μάχη της παραμονής.

Νίκη-«οξυγόνο» πέτυχε και η Λιντς στο ντέρμπι των ουραγών με την Σαουθάμπτον (1-0), χάρις στο γκολ του Ισπανού αμυντικού, Ζούνιορ Φίρπο στο 77ο λεπτό.

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!