Ο Χάρι Μαγκουάιρ αναφέρθηκε στο πώς ο προπονητής της Γιουνάιτεντ, Έρικ τεν Χαγκ, έφερε μια νέα φιλοσοφία στην ομάδα.

Ο Χάρι Μαγκουάιρ αναφέρθηκε στο πώς ο προπονητής της Γιουνάιτεντ, Έρικ τεν Χαγκ, έφερε μια νέα φιλοσοφία στην ομάδα αυτή τη σεζόν.

Οι Κόκκινοι Διάβολοι νίκησαν την Μπαρτσελόνα με 4-3 στο σύνολο για να εξασφαλίσουν μια θέση στους 16 του Europa League αυτή την εβδομάδα και αυτή τη στιγμή είναι τρίτοι στην Premier League, αντιπροσωπεύοντας μια τεράστια μεταστροφή από τις πρώτες εβδομάδες υπό τον Ολλανδό προπονητή. Ο Άγγλος κεντρικός αμυντικός, ο οποίος μετρά μόλις 10 συμμετοχές στο πρωτάθλημα φέτος, αποκάλυψε τι άλλαξε ο 53χρονος στο Old Trafford για να υπάρξει αυτή η ανατροπή.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

«Οι ιδέες του είναι διαφορετικές από πολλές από αυτές που έχουμε συνηθίσει, πρέπει να πω. Και έχει υπάρξει αμυντικός οπότε βοήθησε και εμάς», δήλωσε ο Μαγκουάιρ στο talkSPORT. «Αυτή τη σεζόν, έχει αποδείξει ότι δουλεύει πολύ και έχει δουλέψει και στο παρελθόν. Έχει φέρει μια φιλοσοφία και ιδέες για το πώς θέλει να παίζουμε.

»Πιθανότατα θα σας πει ότι υπάρχουν ακόμα πολλές βελτιώσεις που πρέπει να κάνουμε. Είναι τόσο απαιτητικός σε ό,τι κάνει και σε ό,τι λέει. Είτε πρόκειται για την προπόνηση είτε για μια άσκηση που μπορεί να χάσεις μια πάσα – είναι αμέσως πάνω σου και αυτές είναι οι απαιτήσεις που θέτει. Θέτει υψηλά πρότυπα».

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!