Το ντέρμπι κορυφής στο «Βελοντρόμ» μεταξύ της δεύτερης Μαρσέιγ και της πρωτοπόρου Παρί Σεν Ζερμέν, ξεχωρίζει από το πλαίσιο της 25ς αγωνιστικής του γαλλικού πρωταθλήματος.

Το ντέρμπι κορυφής στο «Βελοντρόμ» μεταξύ της δεύτερης Μαρσέιγ και της πρωτοπόρου Παρί Σεν Ζερμέν, ξεχωρίζει από το πλαίσιο της 25ς αγωνιστικής του γαλλικού πρωταθλήματος. Οι γηπεδούχοι θέλουν μόνο τη νίκη για να μειώσουν τη διαφορά από την πρώτη θέση της βαθμολογίας στους δύο πόντους και θα κάνουν τα πάντα για την πετύχουν, κόντρα στην ομάδα του Λιονέλ Μέσι και του Κιλιάν Μπαπέ. Από εκεί και πέρα σημαντικό είναι και το ματς στο Μονακό, με την τοπική ομάδα να υποδέχεται τη Νις. Ligue 1

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.
Η βαθμολογία

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις! Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα. Ligue 1