Ο Έντσο Φερνάντεζ αποκάλυψε πόσο αγχωμένος ήταν πριν ολοκληρωθεί η μετακίνησή του στην Τσέλσι τις τελευταίες ώρες της deadline day.

Ο Έντσο Φερνάντεζ αποκάλυψε πόσο αγχωμένος ήταν πριν ολοκληρωθεί η μετακίνησή του στην Τσέλσι τις τελευταίες ώρες της deadline day.

Οι Μπλε υπέγραψαν τον Αργεντινό από την Μπενφίκα έναντι του μεταγραφικού ρεκόρ του συλλόγου, ύψους 106,8 εκατομμυρίων λιρών (131 εκατ. δολαρίων), στην deadline day της μεταγραφικής περιόδου του Ιανουαρίου.

Ο μέσος αποκάλυψε τώρα πώς τα νεύρα του είχαν χτυπήσει… κόκκινο πριν από τη επισημοποίηση της μετακίνησης στην Πρέμιερ Λιγκ. Επέμεινε επίσης ότι δεν έχασε ποτέ προπονήσεις στην Μπενφίκα κατά τη διάρκεια του μεταγραφικού σίριαλ, παρά τις φήμες που διέρρευσαν.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Μιλώντας στους Times, ο Έντσο Φερνάντεζ δήλωσε: «Ήταν μια αγχωτική περίοδος. Τα νεύρα άρχισαν να χτυπούν… κόκκινο καθώς πλησίαζαν οι τελευταίες ώρες. Το μόνο που με απασχολούσε ήταν να προσπαθώ να διατηρήσω την ψυχραιμία μου και να επικεντρωθώ στο ποδόσφαιρο. Προπονούμουν και έπαιζα όταν μπορούσα, αλλά προς το τέλος έγινε λίγο ταραχώδης η κατάσταση καθώς οι ώρες περνούσαν.

»Πολλά πράγματα διέρρεαν μέσω του Τύπου που ίσως να μην είχαν σχέση με το τι πραγματικά συνέβαινε. Ξέρω σίγουρα ότι δεν έχασα καμία προπόνηση. Ξέρω ότι όλες οι διαπραγματεύσεις διεξήχθησαν μεταξύ των συλλόγων. Εγώ απλά συνέχισα να ασχολούμαι με το ποδόσφαιρο, κράτησα χαμηλά το κεφάλι μου και συνέχισα να πηγαίνω στις προπονήσεις».

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο FACEBOOK και στο INSTAGRAM για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε SUBSCRIBE και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!