Η Bundesliga επιφυλάσσει δυνατές αναμετρήσεις.

Η αναμέτρηση δύο εκ των τριών ομάδων που «συγκατοικούν» στην κορυφή της βαθμολογίας δεσπόζει στο πρόγραμμα της 22ης αγωνιστικής, με την οποία συνεχίζεται το διάστημα 24-26 Φεβρουαρίου η Bundesliga. Η -κάτοχος του τίτλου- Μπάγερν Μονάχου υποδέχεται το απόγευμα της Κυριακής (26/2, 18:30) την Ουνιόν Βερολίνου, με την οποία είναι ισόβαθμη στην κατάταξη, και χρειάζεται τη νίκη για να διατηρηθεί στην κορυφή της βαθμολογίας, καθώς μαζί τους «συγκατοικεί» στο… ρετιρέ και η Ντόρτμουντ. Οι Βαυαροί βρίσκονται επικεφαλής της κατάταξης χάρη στην καλύτερη διαφορά τερμάτων τους (+40 έναντι +11 της Ουνιόν και +17 της Μπορούσια), ωστόσο οι εφετινές βαθμολογικές απώλειές τους δίνουν το… δικαίωμα στους «διώκτες» τους να τους πιέζουν και να βρίσκονται πλέον σε απόσταση… αναπνοής.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Η ομάδα του Γιούλιαν Νάγκελσμαν έχει χάσει βαθμούς σε εννέα ματς πρωταθλήματος στην τρέχουσα σεζόν (12 νίκες, επτά ισοπαλίες και δύο ήττες σε 21 παιχνίδια), ενώ από το ξεκίνημα του 2023, ο απολογισμός στην Bundesliga, είναι δύο νίκες, τρεις ισοπαλίες και μια ήττα, αυτή της περασμένης αγωνιστικής από την Γκλάντμπαχ. Έτσι, η FCB καλείται να… ανασυνταχθεί και να πάρει την Κυριακή τους τρεις βαθμούς για να παραμείνει πρωτοπόρος στην «κούρσα» για τον τίτλο. Όμως, οι Βαυαροί έχουν απέναντί τους μια ομάδα που την περασμένη αγωνιστική αναδείχθηκε ισόπαλη χωρίς τέρματα με τη Σάλκε στο Βερολίνο, ωστόσο πριν από αυτό το παιχνίδι μετρούσε πέντε σερί νίκες…

Το αποτέλεσμα της αναμέτρησης στην «Αλιάντς Αρένα» ενδιαφέρει άμεσα την -«συγκάτοικο» του… ρετιρέ- Ντόρτμουντ που αναμετράται το Σάββατο (25/2, 16:30) εκτός έδρας με τη Χοφενχάιμ. Οι «κιτρινόμαυροι» θα επιδιώξουν να πανηγυρίσουν την έκτη σερί νίκη τους στο πρωτάθλημα, κόντρα σε μια ομάδα που χρειάζεται βαθμούς για να απομακρυνθεί από τις τελευταίες θέσεις της κατάταξης, προκειμένου να διατηρηθούν στην κορυφή της βαθμολογίας, ανεξαρτήτως της έκβασης στο ντέρμπι.

Η «αυλαία» της 22ης αγωνιστικής ανοίγει αύριο (24/2, 21:30) στο Μάιντς, όπου η τοπική ομάδα υποδέχεται την Γκλάντμπαχ.

Η βαθμολογία

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις! Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.