Ο Μπρούνο Φερνάντες πιστεύει ότι η νίκη επί της Λίβερπουλ και το τεράστιο τάκλιν του Λισάντρο Μαρτίνεθ όρισαν την αναγέννηση της ομάδας του.

Ο Μπρούνο Φερνάντες πιστεύει ότι η νίκη της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ επί της Λίβερπουλ – και το τεράστιο τάκλιν του Λισάντρο Μαρτίνεθ – έδωσαν τον τόνο για την αναγεννημένη σεζόν της ομάδας.

«Νομίζω ότι η ανατροπή της σεζόν μας έγινε στο παιχνίδι με τη Λίβερπουλ», εξήγησε σε μια συνέντευξη που παραχώρησε στο Sky Sports ο Μπρούνο Φερνάντες.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

«Η ατμόσφαιρα ήταν γεμάτη ζωντάνια. Νομίζω ότι το πρώτο τάκλιν του Λίτσα [Λισάντρο Μαρτίνεθ] κάνει κατευθείαν τους οπαδούς να ξεσηκωθούν και μπορούσες να αισθανθείς αμέσως εκεί ότι όλοι κατάλαβαν ότι είναι η στιγμή μας. Ότι πρέπει να είναι η ανατροπή μας, να είναι το παιχνίδι που θα κερδίσουμε και θα κάνουμε τα πράγματα να αλλάξουν.

»Και νομίζω ότι από εκείνο το παιχνίδι και μετά κάναμε μια αρκετά καλή πορεία μέχρι τη Σίτι – που προφανώς είχαμε εκείνο το κακό αποτέλεσμα. Αλλά μετά από αυτό κάναμε φοβερό σερί μέχρι την Άρσεναλ».

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!