Ο Άνσου Φάτι θα μείνει εκτός δράσης για αρκετό καιρό μετά από τραυματισμό που υπέστη στην προπόνηση της Μπαρτσελόνα χθες.

Ο Άνσου Φάτι θα μείνει εκτός δράσης μετά από τραυματισμό που υπέστη στην προπόνηση της Μπαρτσελόνα χθες, Παρασκευή, ανακοίνωσε ο σύλλογος της LaLiga, χωρίς ωστόσο να αναφέρει χρονοδιάγραμμα για την επιστροφή τού νεαρού επιθετικού.

Ο 20χρονος Φάτι ήρθε την Πέμπτη από τον πάγκο στο 75ο λεπτό της ήττας (1-2) από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, στον αγώνα-ρεβάνς των πλέι οφ του Europa League, καθώς η Μπαρτσελόνα αποκλείστηκε από τη δεύτερη τη τάξει ευρωπαϊκή διασυλλογική διοργάνωση.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

«Ο Άνσου Φάτι υπέστη θλάση στο αριστερό πόδι κατά τη διάρκεια της απογευματινής προπόνησης. Είναι εκτός και η ανάρρωσή του θα καθορίσει τη διαθεσιμότητά του», ανέφερε η Μπαρτσελόνα στο Twitter τη νύχτα της Παρασκευής.

Οι Καταλανοί βρίσκονται στην κορυφή της βαθμολογίας της LaLiga με οκτώ βαθμούς διαφορά από τη Ρεάλ Μαδρίτης, που είναι δεύτερη. Η ομάδα του Τσάβι Ερνάντεθ παίζει εκτός έδρας με την Αλμερία την Κυριακή (26/2).

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!