Ο πρώην πρόεδρος της Γιουβέντους Αντρέα Ανιέλι μίλησε μετά την παραίτησή του εν μέσω αστυνομικής έρευνας για το οικονομικό σκάνδαλο.

Ο πρώην πρόεδρος της Γιουβέντους Αντρέα Ανιέλι μίλησε μετά την παραίτησή του εν μέσω αστυνομικής έρευνας για το οικονομικό σκάνδαλο της ιταλικής ομάδας.

Ο Αντρέα Ανιέλι μίλησε για το συνεχιζόμενο οικονομικό σκάνδαλο της Γιουβέντους και τους παράγοντες που τον οδήγησαν στην παραίτησή του από την προεδρία του συλλόγου. Ο επιχειρηματίας ερευνάται αυτή τη στιγμή από την ιταλική αστυνομία σχετικά με την κρίση του συλλόγου που του επέφερε διετή αποκλεισμό από το ποδόσφαιρο.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

«Ο αποκλεισμός μου επιβλήθηκε από την ιταλική ομοσπονδία μετά την έρευνας της Δικαιοσύνης. Αλλά δεν με άκουσαν και δεν μπόρεσα να υπερασπιστώ τον εαυτό μου», δήλωσε ο Ανιέλι στην De Telegraaf.

«Παραιτήθηκα από πρόεδρος της Γιουβέντους εξαιτίας μιας ποινικής έρευνας που με αφορά προσωπικά. Δεν μπορώ να πω πολλά γι’ αυτό, επειδή η υπόθεση βρίσκεται σε εξέλιξη.

»Η πρώτη προκαταρκτική ακρόαση είναι στις 27 Μαρτίου, τότε θα αποφασιστεί αν η υπόθεση θα σταματήσει ή όχι», συνέχισε. «Δεν θέλω η Γιουβέντους να κουβαλάει αυτό το βάρος για πολύ καιρό. Ένα νέο διοικητικό συμβούλιο που δεν έχει καμία σχέση με τις κατηγορίες μπορεί να εκπροσωπήσει καλύτερα τον σύλλογο. Τότε θα είμαι ελεύθερος να υπερασπιστώ τον εαυτό μου στο δικαστήριο απέναντι σε οποιαδήποτε κατηγορία».

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο FACEBOOK και στο INSTAGRAM για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε SUBSCRIBE και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!