Ο Βραζιλιάνος πρώην άσος του ποδοσφαίρου, Ροναλντίνιο, επέστρεψε στα γήπεδα και υπέγραψε στην Porcinos FC.

Η είδηση που κυκλοφόρησε πριν από δύο εβδομάδες για την επιστροφή του Ροναλντίνιο στα γήπεδα, προκάλεσε ευχάριστα συναισθήματα στους απανταχού ποδοσφαιρόφιλους, καθώς ο διάσημος Βραζιλιάνος, είναι από τους πιο χαρισματικούς παίκτες όλων των εποχών.

Ωστόσο, στο διάστημα που μεσολάβησε, δεν προέκυψε κάποια επιβεβαίωση. Αυτή ήλθε τις τελευταίες ώρες. Πώς; Με ανάρτηση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ενός βίντεο που επισημοποιεί την συνεργασία του Ροναλντίνιο με την ομάδα Porcinos FC.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Πρόκειται για έναν σύλλογο, που διαχειρίζεται ο διάσημος streamer, Ιμπάϊ Λανός, ο οποίος σε συνεργασία με τον Ζεράρ Πικέ, συνδιοργανώνουν στην Ισπανία, το πρωτάθλημα «Kings League», με την συμμετοχή ομάδων «7χ7».

Ο 42χρονος, πλέον, Ροναλντίνιο, ο οποίος κατά γενική ομολογία, υπήρξε ο μέγιστος «τεχνίτης» σε κορυφαίο επίπεδο, καθώς η σχέση του με την «στρογγυλή Θεά» ήταν άκρως… ερωτική, θα ξαναφορέσει τα ποδοσφαιρικά του παπούτσια προς τέρψιν των εκατομμυρίων θαυμαστών του ανά την υφήλιο.

Το συγκεκριμένο πρωτάθλημα, σημειώνει τεράστια επιτυχία και μεταδίδεται στην πλατφόρμα Twitch, συγκεντρώνοντας επτά εκατομμύρια τηλεθεατές κάθε Σαββατοκύριακο, καθώς συμμετέχουν, αρκετοί πρώην επαγγελματίες παίκτες, όπως ο Τσιτσαρίτο και ο Σέρχιο Αγουέρο.

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!