Euroleague: Στη Βαλένθια δοκιμάζεται ο Ολυμπιακός αυτή την αγωνιστική θέλοντας να διατηρήσει την κορυφή της βαθμολογίας.

Ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει τη Βαλένθια, επί ισπανικού εδάφους την Παρασκευή (23/2, 21:30). Η μετάθεση της αναμέτρησης της 24ης αγωνιστικής, Αναντολού Εφές-Ρεάλ Μαδρίτης, για τις 14 Μαρτίου, μετά τον σεισμό στην Τουρκία, επιτρέπει στον Ολυμπιακό να απολαμβάνει τη… μοναξιά της κορυφής έκτοτε. Ο Ολυμπιακός βρίσκεται στο «ρετιρέ», με 17-7, ενώ η «βασίλισσα» ακολουθεί με 16-7 και αγώνα λιγότερο. Euroleague

Στον αντίποδα, η αντίπαλος των «ερυθρόλευκων», Βαλένθια, με ρεκόρ 13-11, βρίσκεται πάνω στη γραμμή της προνομιούχου οκτάδας, ισόβαθμη με Παρτιζάν, Μπασκόνια και Ζαλγκίρις Κάουνας.

Η κατάκτηση του δεύτερου τίτλου την τρέχουσα σεζόν, μετά από το Super Cup, έχει ανεβάσει την ψυχολογία των παικτών του Γιώργου Μπαρτζώκα στα ύψη. Οι Πειραιώτες νίκησαν κατά σειρά Άρη, Παναθηναϊκό και Περιστέρι στο final-8 του Κυπέλλου Ελλάδας, σε τρεις διαδοχικές ημέρες, στο Ηράκλειο και πρόσθεσαν το 11ο τρόπαιο στο παλμαρέ τους.

Πλέον, απομένουν 10… στροφές για την ολοκλήρωση της κανονικής περιόδου και στην πιο κρίσιμη καμπή της κανονικής περιόδου στην ευρωπαϊκή διοργάνωση, ο Κώστας Παπανικολάου, ο Σάσα Βεζένκοφ, ο Κώστας Σλούκας και οι υπόλοιποι παίκτες του Ολυμπιακού θέλουν να παρουσιαστούν σταθεροί για να τερματίσουν όσο το δυνατόν υψηλότερα, πριν μπουν στη «μάχη» των πλέι οφ.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Το πρόγραμμα της 25ης αγωνιστικής της Euroleague

Παρασκευή, 24 Φεβρουαρίου

Βαλένθια (Ισπανία)-ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (ΕΛΛΑΔΑ) 21:30

Ερυθρός Αστέρας (Σερβία)-Άλμπα Βερολίνου (Γερμανία)

Βιλερμπάν (Γαλλία)-Αναντολού Εφές (Τουρκία)

Βίρτους Μπολόνια (Ιταλία)-Μπασκόνια (Ισπανία)

Μπαρτσελόνα (Ισπανία)-Μονακό (Γαλλία)

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!