Ο Μπρούνο Φερνάντες πανηγύρισε έξαλλα τη μεγάλη νίκη και την πρόκριση επί της Μπαρτσελόνα, αφιερώνοντας τη στους φιλάθλους της ομάδας.

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ επιβεβαίωσε την εξαιρετική κατάσταση που βρίσκεται, με ανατροπή νίκησε χθες 2-1 την Μπαρτσελόνα στο «Ολντ Τράφορντ» και σε συνδυασμό με το 2-2 του «Καμπ Νόου» προκρίθηκε πανηγυρικά στους «16» του Europa League. Ο Μπρούνο Φερνάντες πανηγύρισε έξαλλα τη μεγάλη νίκη και την πρόκριση, αφιερώνοντας τη στους φιλάθλους της ομάδας: 

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

«Η βραδιά και η νίκη ανήκει στους φιλάθλους μας.

Μας στήριξαν και μας έσπρωξαν στην ανατροπή και στην πρόκριση. Τους αφιερώνουμε λοιπόν αυτή την επιτυχία.

Τα τελευταία χρόνια ένιωσαν πολλές απογοητεύσεις, αλλά φέτος η ομάδα είναι στο σωστό δρόμο και τους υπόσχομαι κι άλλες χαρές και επιτυχίες στη συνέχεια της σεζόν, αλλά και τα επόμενα χρόνια», τόνισε σχετικά ο Μπρούνο Φερνάντες.

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!