Ο Αλεχάντρο Γκαρνάτσο είναι αυτός που μπορεί να δώσει το... κάτι παραπάνω στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Και τώρα, αλλά και στο μέλλον!

Ούτε γεμάτος τατουάζ είναι. Ούτε γίνεται πρώτο θέμα, λόγω κάποιου post που έκανε σε προσωπικό του λογαριασμό στα social media. Είμαστε σίγουροι ότι ο Αλεχάντρο Γκαρνάτσο είναι μόλις 18 ετών; Ότι είναι νέο παιδί; Ένα παιδί της γενιάς του; Γιατί αν κάτσουμε και δούμε τα παιχνίδια του μάλλον πιο πολύ παραπέμπει σε 28χρονο και όχι 18χρονο.

Ο νέος, όμως, είναι ωραίος. Ο πιτσιρικάς με το πλατύ χαμόγελο και την όρεξη για να κάνει πιο όμορφο το παιχνίδι της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ήρθε για να μείνει. Ήρθε για να μπει για τα καλά στα πλάνα του Έρικ Τεν Χαγκ και να του δημιουργήσει ευχάριστο πονοκέφαλο.

The future is… now!

Δεν παίζει πολύ, αλλά «μιλάει» αρκετά!

Ο Έρικ Τεν Χαγκ μόλις είχε πατήσει το πόδι του στο Μάντσεστερ. Οι δουλείες που είχε να κάνει πολλές. Οι οδηγίες για να δώσει ακόμη περισσότερες. Όμως, ο Ολλανδός τεχνικός ήθελε να δει από μόνος του και από κοντά τι και πώς όσον αφορά τους παίκτες του ρόστερ. Από τις πρώτες κιόλας προπονήσεις κατάλαβε ότι ο πιτσιρικάς ήταν κάτι ξεχωριστό. Κάτι σημαντικό!

Ο Αλεχάντρο Γκαρνάτσο δεν είναι ούτε δύο μέτρα παλικάρι (βλέπει τον κόσμο από 180 εκατοστά), ούτε τίγκα στα… μπράτσα, ούτε έχει άπειρες εμπειρίες ή παραστάσεις. Ο Αργεντινός είναι μόλις 18 ετών. Ωστόσο, δεν άργησε να κερδίσει την εμπιστοσύνη του πρώην coach του Άγιαξ. Έτσι, ο χρόνος συμμετοχής του στο παιχνίδι της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ολοένα και αυξανόταν με τον καιρό.

Το ίδιο και το πόσο επιδραστικός ήταν. Ακόμα και για λίγα λεπτά. Ακόμα και με μερικές επαφές με την μπάλα στα πόδια του φτάνουν για να κάνει τη ζημιά στα αντίπαλα καρέ. Του φτάνει για να στείλει τους αργοκίνητους αμυντικούς… σπίτι τους. Εκείνος απλά δεν πιάνεται όταν πετάει την μπάλα μπροστά και την τεχνική του κατάρτιση λίγοι την έχουν. Το ίδιο και την αποτελεσματικότητά του. Το έδειξε με το γκολ που σημείωσε στα χασομέρια στο εκτός έδρας ματς με τη Φούλαμ. Αλλά και με την ασίστ που έβγαλε στο ντέρμπι του Μάντσεστερ στο «Ολντ Τράφορντ».

Ο νέος είναι (πολύ) ωραίος! Και «μιλάει» ήδη πολύ!

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο μεγαλώνει γερά… παιδιά!

Δεν έμεινε πολύ στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Ωστόσο, όσο κράτησε αυτή η σχέση του Κριστιάνο Ρονάλντο με την αγγλική ομάδα πολλά από τα νέα φυντάνια των «κόκκινων διαβόλων» άκουγαν ευλαβικά τον Πορτογάλο φορ και όλα όσα είχε να τους πει εκείνος με τη σειρά του ως ένας από τους καλύτερους του κόσμου, όλων των εποχών. Αλλά και γενικότερα σαν μεγαλύτερος.

Ένας από αυτούς που τα πήγαινε καλά μαζί του ήταν ο Αλεχάντρο Γκαρνάτσο. Μάλιστα, εκείνος πολλές φορές με τη σειρά του ανέβαζε κάποιο story ή κάποια φωτογραφία με τον έμπειρο στράικερ στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram. Άλλωστε οι φορές που είχε τονίσει ότι τον έχει σαν πρότυπο και ακολουθεί πιστά αυτά που κάνει και λέει μόνο λίγες δεν ήταν.

Και όχι μόνο αυτό. Ο Γκαρνάτσο σε αρκετές περιπτώσεις όταν έχει σκοράρει κάποιο τέρμα όλο και κάποιον πανηγυρισμό που είχε πρωτολανσάρει ο Κριστιάνο Ρονάλντο να θυμηθεί να κάνει. Τυχαίο; Μάλλον όχι!

Η Ρεάλ Μαδρίτης τον παρακολουθεί στενά!

Απλά παιχνίδια μάνατζερ; Φήμες; Ή μήπως κάτι παραπάνω. Όλα δείχνουν ότι ο Αλεχάντρο Γκαρνάτσο πρόκειται να υπογράψει άμεσα νέο συμβόλαιο με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Μάλιστα, οι Άγγλοι για χάρη του πρόκειται να ανεβάσουν κατά πέντε φορές τον εβδομαδιαίο μισθό του. Όχι και άσχημα εδώ που τα λέμε.

Παρόλα αυτά τα… τσακάλια της Ρεάλ Μαδρίτης είναι κοντά στις εξελίξεις. Παραμονεύουν για να χωθούν αν και εφόσον τους δοθεί η ευκαιρία. Κάτι που έχουν κάνει αρκετές φορές στο παρελθόν. Άλλωστε ο πιτσιρικάς έχει γεννηθεί στην ισπανική πρωτεύουσα, οπότε η προοπτική να επιστρέψει εκεί μόνο κακή δεν του φαίνεται.

Πόσο μάλλον αν σκεφτεί κανείς ότι έτσι μπορεί να μπει και να ακολουθήσει τα χνάρια του αγαπημένο του παίκτη: του Κριστιάνο Ρονάλντο.