Ο Άλαν Πάρντιου ευχαρίστησε τον Άρη για τα όσα έζησε και έστειλε το δικό του μήνυμα στους παίκτες της ομάδας.

Ο Άλαν Πάρντιου αποτελεί και τυπικά παρελθόν από τον Άρη και ο Άγγλος τεχνικός ευχαρίστησε την οικογένεια των κίτρινων για όσα έζησε στους «κιτρινόμαυρους».

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Αναλυτικά όσα είπε στο αντίο του ο Άλαν Πάρντιου:

«Θα ήθελα να ευχαριστήσω την οικογένεια του Άρη, καθώς και την πόλη της Θεσσαλονίκης, για την φιλοξενία και τον χρόνο που πέρασα εκεί, για την ομορφιά των κατοίκων της.

Δεν είναι άλλωστε παράξενο που είναι τόσο δημοφιλής στους τουρίστες της. Παίκτες και προσωπικό προσπάθησαν ακούραστα να αφομοιώσουν την στρατηγική μου με στόχο να φτάσουμε σε μια συνέπεια στην απόδοση μας, τους ευχαριστώ για αυτό.

Θέλω να υπερτονίσω την ηγετική μορφή του Χουλιάν, ο οποίος οδηγεί αυτούς τους παίκτες με πίστη και αφοσίωση στην ομάδα του Άρη. Θέλω επίσης να ευχηθώ στην ομάδα πολλές νίκες και είμαι σίγουρος πως, μαζί και με τους παίκτες που επιστρέφουν από τραυματισμό, θα βγουν Ευρώπη. Παλέψτε για την 4η θέση».

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!