Κλειστά κρατάει τα χαρτιά του ο προπονητής της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Έρικ τεν Χαγκ, για το ματς με τη Μπαρτσελόνα.

Κρατώντας τα χαρτιά του κοντά στο στήθος του, ο προπονητής της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Έρικ τεν Χαγκ, είπε ότι έχει μια «ιδέα» που θα βοηθήσει την ομάδα του να κερδίσει την Μπαρτσελόνα και να προκριθεί στους «16» του Europa League. Μετά τη συναρπαστική ισοπαλία (2-2) στον πρώτο αγώνα στη Βαρκελώνη την περασμένη εβδομάδα, τίποτα δεν έχει κριθεί ακόμη: «Ό,τι κάνουμε διαφορετικά θα το δείτε αύριο στο γήπεδο», είπε ο Τεν Χαγκ σήμερα (22/2) σε συνέντευξη Τύπου. 

«Έχουμε μια ιδέα. Όλοι θέλουμε να παίξουμε μεγάλα παιχνίδια, μεγάλα ματς. Όταν ήμασταν μικροί, το ονειρευόμασταν. Το απολαμβάνουμε πραγματικά, ανυπομονούμε πραγματικά και το απολαμβάνουμε. Πρέπει να δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό. Η επόμενη εστίαση είναι πάντα στο επόμενο παιχνίδι. Πρέπει να διατηρήσουμε την ίδια νοοτροπία ότι κάθε μέρα θέλουμε να δίνουμε μια καλύτερη εκδοχή του εαυτού μας», είπε ο Τεν Χαγκ, ο οποίος κρατά τη Γιουνάιτεντ  στη μάχη για τέσσερα τρόπαια, με τον τελικό του League Cup να είναι την Κυριακή. (26/2).

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Η Γιουνάιτεντ τερμάτισε με τον χαμηλότερο αριθμό βαθμών στη ιστορία της στην Premier League την περασμένη σεζόν (58) και δεν έχει κερδίσει τρόπαιο από το 2017, αλλά ο Τεν Χαγκ αποκατέστησε γρήγορα την ελπίδα, και η Γιουνάιτεντ βρίσκεται μόλις πέντε πόντους πίσω από την Άρσεναλ και την κορυφή.

Ο Τεν Χαγκ πρόσθεσε επίσης ότι ο αρχηγός Χάρι Μαγκουάιρ και ο Βραζιλιάνος επιθετικός Αντόνι επέστρεψαν διαθέσιμοι και θα μπορούσαν να παίξουν εναντίον της Μπαρτσελόνα, αλλά ο Γάλλος επιθετικός Αντονί Μαρσιάλ εξακολουθεί να είναι εκτός. 

Μιλώντας στην ίδια συνέντευξη Τύπου, ο αμυντικός Ραφαέλ Βαράν, εξήγησε τις αλλαγές που έχουν γίνει: «Πιστεύω ότι πρώτα από όλα είναι η αυτοπεποίθηση», είπε ο Βαράν. «Δεύτερον, είναι η πειθαρχία. Τακτικά ξέρουμε ακριβώς πώς θέλουμε να παίξουμε, να διαχειριστούμε το παιχνίδι. Με λίγη περισσότερη εμπειρία και τη νοοτροπία του ανταγωνισμού έχουμε ήδη βελτιωθεί πολύ, και αυτή είναι ίσως η διαφορά».

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!