Δεν είναι διατεθειμένος να αφήσει από τώρα την εθνική ομάδα της Ισπανίας ο Ρίκι Ρούμπιο.

Έτοιμος να στηρίξει την προσπάθεια της Ισπανίας στο επόμενο Παγκόσμιο Κύπελλο είναι ο Ρίκι Ρούμπιο.

Ο Ισπανός NBAer αν είναι υγιής θέλει να ηγηθεί της προσπάθειας της ομάδας σε μία ακόμα σπουδαία πορεία.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Αναλυτικά όσα είπε ο Ρίκι Ρούμπιο:

«Ανυπομονώ! Αν είμαι υγιής θέλω πολύ να βοηθήσω την Εθνική να φτάσει σε μια ακόμα διάκριση. Είμαι υπερήφανος γι’ αυτό που έκαναν οι συμπαίκτες μου στο πρόσφατο Eurobasket και ένιωθα πολύ περίεργα που έλειπα από κοντά τους. Το Παγκόσμιο Κύπελλο είναι μια συναρπαστική εμπειρία και το γεγονός ότι θα διεξαχθεί σε τρεις χώρες που αγαπούν πολύ το μπάσκετ, αλλά δεν έχουν τη δυνατότητα να βλέπουν συχνά τόσο καλούς παίκτες, δίνει ακόμα μεγαλύτερο κύρος. Θέλω να είμαι εκεί».

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!