Η έξαρση ρατσιστικής συμπεριφοράς, που παρατηρείται στα γήπεδα της Ισπανίας, προκάλεσε την έντονη αντίδραση του Αλβάρο Μοράτα.

Η έξαρση ρατσιστικής συμπεριφοράς, που παρατηρείται το τελευταίο διάστημα στα γήπεδα της Ισπανίας, προκάλεσε την έντονη αντίδραση του Αλβάρο Μοράτα.

Ερωτηθείς σχετικά από το ESPN, ο έμπειρος επιθετικός της Ατλέτικο Μαδρίτης, σχολίασε χαρακτηριστικά:

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

«Είναι απαράδεκτο και ανεξήγητο. Ο ρατσισμός δεν πρέπει ποτέ να έχει θέση στο ποδόσφαιρο. Νομίζω ότι πρέπει να είναι ένας λόγος για να τους διώξουμε».

«Πρέπει να πάρουμε το παράδειγμα της Premier League, όπου εάν κάποιος κάνει κάτι τέτοιο, εντός ή εκτός γηπέδου, του απαγορεύεται η είσοδος. Ετσι πρέπει να είναι και εδώ στην Ισπανία», κατέληξε ο Μοράτα

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!
Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!