Δηλώσεις για τον αγώνα με τον Ολυμπιακό έκανε ο προπονητής της Βαλένθια, Άλεξ Μουμπρού.

Ο Άλεξ Μουμπρού θα ήθελε να γίνει ο πρώτος προπονητής της Βαλένια που καταφέρνει να δυσαρεστήσει τον Ολυμπιακό επί ισπανικού εδάφους. Η αλήθεια είναι ότι το είχε καταφέρει στο ΣΕΦ, στον πρώτο γύρο την τρέχουσα σεζόν, όταν οι «νυχτερίδες» πέρασαν νικηφόρα από το Φάληρο, με 82-83, για την 6η αγωνιστική. Αύριο, Παρασκευή (24/2, 21:30), η Βαλένθια υποδέχεται τον Ολυμπιακό, στο πλαίσιο της 25ης αγωνιστικής με τους «ερυθρόλευκους» να βρίσκονται πλέον στην πρώτη θέση του βαθμολογικού πίνακα.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Αναλυτικά όσα είπε ο Άλεξ Μουμπρού:

Για τους ψηλούς του Ολυμπιακού:

«Θα είναι ένας δύσκολος αγώνας, παίζουμε με αυτόν που είναι πλέον ο πρωτοπόρος της διοργάνωσης. Είναι μια μεγάλη ομάδα, με σπουδαίο inside game, όχι μόνο λόγω της σωματικής διάπλασης των σέντερ αλλά και λόγω του σκοραρίσματος από το «4» με τον Σάσα Βεζένκοφ και από τον Άλεκ Πίτερς. Έχουν στιβαρό παιχνίδι, πασάρουν πολύ καλά την μπάλα. Πρέπει να σταματήσουμε την επίθεσή τους, να πάρουμε ώθηση από την άμυνα και να προσπαθήσουμε να κάνουμε την επίθεσή μας να λειτουργεί τέλεια».

Για το σερί των «ερυθρολεύκων»:

«Ο Ολυμπιακός πάει πολύ καλά, έχει κερδίσει εκτός έδρας τη Ρεάλ, την Μπασκόνια και δεν έχει ηττηθεί ποτέ εδώ. Είναι μια καλή στιγμή για να αλλάξουμε την ιστορία. Ο Ολυμπιακός είναι σε μια πολύ καλή στιγμή, έχει κατακτήσει το Κύπελλο για τη χώρα του με τρεις νίκες και διαφορές 20 πόντων».

Για την ομάδα του:

«Σχεδιάζουμε όλα τα παιχνίδια σαν να είναι τα τελευταία γιατί είναι ο μόνος τρόπος να είμαστε ανταγωνιστικοί».

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!