Ούτε τώρα θα ξεκινήσει το πρωτάθλημα της Super League 2 - Θα υπάρξει επανεκκίνηση διαλόγου με Αυγενάκη.

Η Super League 2 ανακοίνωσε την απόφασή της για αναστολή της αγωνιστικής δράσης για τρίτη διαδοχική εβδομάδα, στο Διοικητικό Συμβούλιο, της Τετάρτης (22/2). Παράλληλα, οι ομάδες του δεύτερου τη τάξει ελληνικού πρωταθλήματος ποδοσφαίρου αποφάσισαν την άμεση επανεκκίνηση του διαλόγου με τον υφυπουργό Αθλητισμού Λευτέρη Αυγενάκη και τη Super League, σε μια προσπάθεια ανεύρεσης οικονομικών πόρων, μετά το ψαλίδισμα της επιχορήγησης από τη φορολόγηση του στοιχήματος.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.
Στη σχετική ανακοίνωση της Super League 2 αναφέρεται:

«Ομόφωνα οι ομάδες της Super League 2 αποφάσισαν την άμεση επανεκκίνηση του διαλόγου με βραχύβια συνέχιση της διακοπής του πρωταθλήματος, εξουσιοδοτώντας νεοσύστατη ειδική επιτροπή που θα διεξάγει τις απαραίτητες επαφές με τους θεσμικούς φορείς – Υφυπουργό Αθλητισμού και Super League 1- προκειμένου να εξευρεθούν οι οικονομικοί πόροι που θα επιτρέψουν τη βιωσιμότητα των ομάδων και την ολοκλήρωση του πρωταθλήματός μας».

Στο Διοικητικό Συμβούλιο υπήρξε ένταση και διαφωνίες όσον αφορά στη βιωσιμότητα των περισσότερων ομάδων, ενώ συζητήθηκε και η περίπτωση αλλαγής διοίκησης στη Super League 2, καθώς κάποιες ομάδες θεωρούν πως ο Λεωνίδας Λεουτσάκος δεν εκπροσωπεί τα συμφέροντα των συλλόγων όπως θα έπρεπε. Απόφαση δεν ελήφθη σχετικά καθώς απαιτείται το 3/4 των ψήφων.

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!