Μόνο έτσι μπορεί να μείνει στην Μπαρτσελόνα ο Σαρούνας Γιασικεβίτσιους.

Δεν πηγαίνουν καλά τα πράγματα στη συνεργασία της Μπαρτσελόνα με τον Σαρούνας Γιασικεβίτσιους.

Η απώλεια του Copa del Rey «φούντωσε» ακόμα περισσότερο τις συζητήσεις για αντικατάσταση του Λιθουανού.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Σύμφωνα με την «AS»,στο συμβολαίο του Λιθουανού τεχνικού με τους Μπλαουγκράνα, το οποίο λήγει το προσεχές καλοκαίρι, υπάρχει ένας όρος αυτόματης ανανέωσης. Και αυτός είναι να κατακτήσει η Μπαρτσελόνα την EuroLeague.

Ωστόσο, ο Σαρούνας Γιασικεβίτσιους θα έχει την επιλογή να αρνηθεί τον έξτρα χρόνο στο συμβόλαιό του και να αποχωρήσει.

Τα πάντα παραμένουν ανοιχτά ενώ ήδη ακούγονται και κάποιοι πιθανοί αντικαταστάτες όπως ο Τσάβι Πασκουάλ αλλά και ο Γιάκα Λάκοβιτς.

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα. Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.