Ο Ολυμπιακός περιμένει μέχρι τελευταία στιγμή τον Σωκράτη Παπασταθόπουλο που δείχνει πως έστω και οριακά θα προλάβει το ντέρμπι.

Ο Ολυμπιακός συνεχίζει την προετοιμασία του ενόψει του ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης».

Ο Μίτσελ ξέρει πως από το παιχνίδι θα απουσιάζει ο Γκάρι Ροντρίγκες και περιμένει να δει την κατάσταση του Σωκράτη Παπασταθόπουλου.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Ο κεντρικός αμυντικός των ερυθρόλευκων αποχώρησε με σφίξιμο από την αναμέτρηση κόντρα στη Λαμία. Ο Παπασταθόπουλος κάνει αγώνα δρόμου με πολύωρες θεραπείες στον Ρέντη και φαίνεται πως έστω και οριακά να δώσει κανονικά το παρών και θα είναι στον κατάλληλο βαθμό ετοιμότητας.

Κανονικά θα αγωνιστούν τόσο ο Γιαν Εμβιλά όσο και ο Χάμες Ροντρίγκες ενώ δύσκολα θα είναι έτοιμος ο Ρέτσος.

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα. Ολυμπιακός