Ο Έρλινγκ Χάαλαντ θα κυνηγήσει να «σπάσει» το ρεκόρ του Κιλιάν Εμπαπέ.

Ιδιαίτερη μπορεί να αποδειχθεί για τον Έρλινγκ Χάαλαντ, η αποψινή -πρώτη- αναμέτρηση της Μάντσεστερ Σίτι με τη Λειψία στη «Red Bull Arena», για τη φάση των «16» του Champions League.

Ο Νορβηγός διεθνής επιθετικός μπορεί να φτάσει σε άλλο ένα ρεκόρ στην κορυφαία ευρωπαϊκή διοργάνωση συλλόγων στον κόσμο.

Με 28 γκολ σε μόλις 23 παιχνίδια Champions League, ο Χάαλαντ απέχει μόλις δύο γκολ από το να φτάσει τα 30 και να πάρει το ρεκόρ από τον Κιλιάν Εμπαπέ, ο οποίος έφτασε στο ορόσημο σε ηλικία 22 χρόνων και 353 ημερών.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Αν ο Χάαλαντ καταφέρει να σημειώσει δύο γκολ απόψε, θα γίνει ο νεότερος παίκτης που έφτασε τα τριάντα γκολ, σε ηλικία 22 χρόνων και 216 ημερών.

Ο Νορβηγός διεθνής είναι ήδη ο νεότερος παίκτης που έφτασε τα 15 γκολ (20 ετών και 126 ημερών), τα 20 (20 ετών και 231 ημερών) και τα 25 γκολ (22 ετών και 47 ημερών).

Όπως είναι γνωστό στο ντεμπούτο του στο Champions League με τη Σάλτσμπουργκ, ο Έρλινγκ Χάαλαντ σημείωσε ένα ιστορικό χατ-τρικ, το οποίο τον έκανε τον μοναδικό παίκτη που το πέτυχε στον πρώτο του αγώνα στην κορυφαία διοργάνωση.

Τη φετινή σεζόν ο Νορβηγός σταρ έχει σκοράρει πέντε φορές στο Champions League, δύο φορές εναντίον Σεβίλλης και Κοπεγχάγης και μία εναντίον Ντόρτμουντ.

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.