Η παλιά δόξα των «κόκκινων», Τζέιμι Κάραγκερ, μίλησε για τα προβλήματα της Λίβερπουλ μετά την «πεντάρα» από τη Ρεάλ Μαδρίτης.

Η Λίβερπουλ μπήκε στο ματς αποφασισμένη να πάρει ρεβάνς από την Ρεάλ Μαδρίτης για την ήττα στον τελικό του Champions League του περασμένου Μαΐου (1-0). Κάραγκερ

Στο 4′ ο Νούνιες έκανε το 1-0, στο 14′ ο Σαλάχ το 2-0, αλλά στη συνέχεια η ισπανική ομάδα έφερε τα πάνω κάτω με τον πλέον εμφατικό τρόπο και με το εντυπωσιακό 5-2 ουσιαστικά έδωσε διαδικαστικό χαρακτήρα ενόψει της ρεβάνς της 15ης Μαρτίου στο «Μπερναμπέου», κλειδώνοντας τη συμμετοχή της στους «8» του Champions League από το πρώτο κιόλας ματς.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Η παλιά δόξα των «κόκκινων», Τζέιμι Κάραγκερ, μίλησε για τα προβλήματα της ομάδας και στάθηκε ειδικά στον Τζο Γκόμεζ, τονίζοντας «πως για ένα ακόμη ματς έκανε πολλά λάθη και δεν έχει θέση στην ομάδα» για να συμπληρώσει:

«Το καλοκαίρι η Λίβερπουλ χρειάζεται τέσσερις παίκτες, δύο για την άμυνα και δύο για το κέντρο, για να μπορέσει να γίνει ξανά ανταγωνιστική ομάδα. Αν δεν γίνουν αυτές οι μεταγραφές τότε η ομάδα δεν μπορεί να ελπίζει σε τίποτα με το τωρινό ρόστερ.»

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!