Ο Εμμανουήλ Καραλής ξεπέρασε τα 5,72 μ. στο μίτινγκ του Όσιγεκ κι ήταν ο μεγάλος νικητής - H Ελένη Πόλακ κατέλαβε την έκτη θέση με 4,17μ.

Την πρώτη θέση στο άλμα επί κοντώ κατέλαβε ο Εμμανουήλ Καραλής στο μίτινγκ κλειστού του Όσιγεκ.

Ο άλτης του Χάρη Καραλή είχε καλύτερο άλμα στα 5,72μ., στον τελευταίο του αγώνα πριν το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα της Κωνσταντινούπολη. Ο 24χρονος μπήκε στον αγώνα με 5,42μ. με επιτυχημένη προσπάθεια, πέρασε με την πρώτη τα 5,62μ., όπως και τα 5,72μ., ενώ συνέχισε με άκυρα άλματα στα 5,82μ.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Στη δεύτερη θέση, επίσης με 5,72μ., βρέθηκε ο Πολωνός Πιοτρ Λίσεκ και στην τρίτη με 5,62μ. ο Γερμανός Γκίλιαν Λάντβιγκ.

Στο μίτινγκ του Όσιγεκ συμμετείχε και η Ελένη Πόλακ, η οποία περιορίστηκε στο άλμα επί κοντώ στα 4,17μ., ενώ είχε και τρία άκυρα στα 4,27μ.

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!

Εμμανουήλ Καραλής