Ο Ζοάν Λαπόρτα μίλησε για τις κατηγορίες περί παράνομων πληρωμών στην εταιρεία που άνηκε στον πρώην διαιτητή, Μαρία Ενρίκες Νεγκρέιρα.

Το θέμα με την Μπαρτσελόνα και τις πληρωμές στην εταιρεία που άνηκε στον πρώην διαιτητή, Μαρία Ενρίκες Νεγκρέιρα, αρχίζει και παίρνει όλο και μεγαλύτερες διαστάσεις. Ο Ζοάν Λαπόρτα τοποθετήθηκε επί του θέματος ενώ μίλησε κατά και του προέδρου της La Liga.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Αναλυτικά όσα είπε ο Ζοάν Λαπόρτα:

«Η έρευνα σχετικά με την υπόθεση έχει ανατεθεί σε ανεξάρτητο δικηγόρο. Πολύ σύντομα, θα κάνουμε μια συνέντευξη Τύπου στην οποία θα εξηγήσουμε όλες τις πληροφορίες που έχουμε συλλέξει. Αυτή την στιγμή διεξάγεται μια ανεξάρτητη έρευνα. Θέλουμε και εμείς να εξηγήσουμε κάποια πράγματα. Το μόνο που μπορώ να πω τώρα, είναι ότι στην προηγούμενη θητεία μου, αυτά τα τιμολόγια πληρώνονταν για διαπιστευμένες υπηρεσίες και υπάρχουν έγγραφα που το αποδεικνύουν.

Θα ήθελα επίσης να αναφερθώ στον κύριο Τέμπας. Κάποιοι ήδη μας είχαν προειδοποιήσει ότι προωθεί μια εκστρατεία εναντίον της Μπαρτσελόνα και εναντίον μου. Η μάσκα του έχει πέσει. Έχει δείξει πολλές φορές την αντιπάθειά του προς την Μπαρτσελόνα. Πίσω στο 2005, δεν ήθελε να παίξει ο Μέσι για την Μπαρτσελόνα. Δεν μας συγχωρεί για το ότι δεν υπογράψαμε τη συμφωνία με τη CVC.

Δεν θα του δώσω τη χαρά του να παραιτηθώ. Αυτό θα το αποφασίσουν άλλοι. Όποιος προσπαθεί να αμαυρώσει την ιστορία της Μπαρτσελόνα, θα λάβει μια ισχυρή απάντηση. Όσα έχουμε καταφέρει, τα καταφέραμε με σκληρή δουλειά. Ως πρόεδρος του συλλόγου, δεν θα επιτρέψω τέτοιες απόπειρες αμαύρωσης της ιστορίας μας».

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!