Η προοπτική επιστροφής του Τόμας Τούχελ στην τεχνική ηγεσία της Παρί Σεν Ζερμέν, έχει «πέσει στο τραπέζι» των Παριζιάνων.

Η προοπτική επιστροφής του Τόμας Τούχελ στην τεχνική ηγεσία της Παρί Σεν Ζερμέν, έχει «πέσει στο τραπέζι» των διοικούντων τους πρωταθλητές Γαλλίας.

«Ενας προπονητής που χάνει τέσσερις αγώνες στην σειρά και ειδικά στην Παρί Σεν Ζερμέν, είναι προφανώς σε… μπελάδες. Δεν μπορεί να υπάρχει αμφιβολία γύρω από αυτό», σχολίασε πρόφατα, με νόημα, ο Κριστόφ Γκαλτιέ, προσθέτοντας:

«Αυτό που μπορώ να σας πω, είναι ότι έχω τη μόνιμη υποστήριξη της διοίκησης και του προέδρου, κάτι που είναι πολύ σημαντικό».

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Ωστόσο, η περίπτωση επιστροφής του Τούχελ κερδίζει διαρκώς έδαφος. Σύμφωνα με την «London Evening Standard», οι διοικούντες την Παρί Σεν Ζερμέν, είναι έτοιμοι να συζητήσουν με τον Γερμανό τεχνικό, ο οποίος είναι ελεύθερος, μετά την απομάκρυνση του από την Τσέλσι, τον Σεπτέμβριο του 2022.

Ωστόσο, σύμφωνα με το ίδιο δημοσίευμα, ο Γερμανός προπονητής, έχει απαιτήσεις και μάλιστα σημαντικές, με προτεραιότητα την… προστασία από την ισχύ ορισμένων παικτών, προκειμένου να αποφευχθούν εσωτερικές συγκρούσεις. Οπως επίσης, να μπορεί να είναι συγκεντρωμένος στο έργο του ως προπονητής, χωρίς να ασχολείται πολύ με άλλα ζητήματα της ομάδας ή/και του συλλόγου.

Σε κάθε περίπτωση, θεωρείται βέβαιο, πως ο 49χρονος τεχνικός θα ήθελε πολύ να επιστρέψει στην Παρί Σεν Ζερμέν. Ωστόσο, σύμφωνα με πληροφορίες της γαλλικής ιστοσελίδας «Foot Mercato», ο ποδοσφαιρικός σύμβουλος του Νασέρ Αλ Κελαϊφί, Λουϊς Κάμπος, έχει επικοινωνήσει και με τον Ζοσέ Μουρίνιο, για μία πιθανή μελλοντική συνεργασία. Αλλά όλα παραμένουν ρευστά. Για την ώρα τουλάχιστον.

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!