Ο Νεϊμάρ αναφέρθηκε στους στόχους που έχει με την Παρί Σεν Ζερμέν και έστειλε μήνυμα στους οπαδούς των πρωταθλητών Γαλλίας.

Ο Νεϊμάρ, πρόσθεσε ακόμη ένα βραβείο στην συλλογή του, καθώς του απονεμήθηκε για έκτη φορά στην καριέρα του, το «Samba Gold», που αφορά στον καλύτερο Βραζιλιάνο ποδοσφαιριστή, που αγωνίζεται στην Ευρώπη.

Κι ενώ ακολουθεί ειδικό πρόγραμμα αποθεραπείας, προκειμένου να ξεπεράσει τον τραυματισμό στον δεξιό αστράγαλο, που «αποκόμισε» στην νίκη-θρίλερ επί της Λιλ με 4-3, ο επιθετικός της Παρί Σεν Ζερμέν, αναφέρθηκε στους στόχους που έχει με τους πρωταθλητές Γαλλίας.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

«Θέλουμε να κατακτήσουμε τα πάντα. Γι’ αυτό, δεν θα χρησιμοποιούσα το ρήμα «μπορώ», επειδή το κάνει να ακούγεται εύκολο και δεν είναι», σχολίασε ο Βραζιλιάνος επιθετικός, λίγες ημέρες πριν την ρεβάνς στο Μόναχο με την Μπάγερν Μονάχου (σ.σ. ήττα στο Παρίσι με 1-0 στο πρώτο ματς για τους «16» του Champions League) και πρόσθεσε:

«Οι μεγαλύτεροι σύλλογοι στον κόσμο και οι μεγαλύτεροι αθλητές στον κόσμο, παίζουν στο Champions League. Αυτό που μπορώ να εγγυηθώ, είναι ότι θα τα δώσουμε όλα σε όλες τις διοργανώσεις που συμμετέχουμε και ελπίζουμε να τις κατακτήσουμε όλες και να κερδίσουμε αυτούς τους τίτλους».

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!