Ο Απόστολος Τερζής μίλησε για τη μεγάλη νίκη του Άρη απέναντι στον ΟΦΗ και δεν έκρυψε πως μεγάλος στόχος της ομάδας είναι να συμμετάσχει ξανά στην Ευρώπη.

Ο Άρης πέτυχε μία τεράστια νίκη απέναντι στον ΟΦΗ και ο προπονητής της ομάδας, Απόστολος Τερζής, τόνισε πως στόχος της ομάδας είναι να συμμετέχει ξανά σε ευρωπαϊκή διοργάνωση.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Αναλυτικά όσα είπε ο Απόστολος Τερζής μετά τη μεγάλη νίκη του Άρη επί του ΟΦΗ:

Για το παιχνίδι:

«Το είχαμε ανάγκη μετά τα τελευταία παιχνίδια που είχαμε τέσσερις ήττες και μία νίκη. Τα παιδιά έκαναν μεγάλη προσπάθεια. Στο πρώτο ημίχρονο ήμασταν πολύ καλοί. Κάναμε ίσως το καλύτερο ημίχρονο στη σεζόν. Στο δεύτερο ημίχρονο προσπαθήσαμε να διαφυλάξουμε το σκορ και πετύχαμε το τρίτο γκολ με τον Ιτούρμπε. Στόχος μας είναι η πέμπτη θέση για να μπορέσουμε να βγάλουμε ξανά την ομάδα στην Ευρώπη».

Για τον ΟΦΗ:

«Πολύ καλή ομάδα ο ΟΦΗ. Τον έχουμε παρακολουθήσει πολλές ώρες για να καταλάβουμε τι κάνουν. Ήμασταν πολύ καλά διαβασμένοι. Στο πρώτο ημίχρονο τα εφαρμόσαμε στο 100%».

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!