Ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος δεν θέλει να χάσει το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό και θα παλέψει ώστε να είναι κανονικά στην αποστολή και να αγωνιστεί.

Δεν ήταν μόνο ο τραυματισμός του Γκάρι Ροντρίγκες που αποκόμισε στο παιχνίδι με τη Λαμία αλλά ο Μίτσελ πρέπει να σκέφτεται και τον τραυματισμό του Σωκράτη. Σωκράτης Παπασταθόπουλος

Ο Έλληνας αμυντικός έγινε αναγκαστική αλλαγή στο παιχνίδι και πλέον «τρέχει». Μπορεί ο Μίτσελ να δήλωσε πως ο τραυματισμός του δεν είναι ανησυχητικός, όμως ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος πρέπει να δουλέψει ώστε να βρεθεί στον απαιτούμενο βαθμό ετοιμότητας.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Η λογική λέει ότι θα προλάβει και θα μπει στην αποστολή όμως μένει να φανεί η αγωνιστική του κατάσταση στις προπονήσεις. Σίγουρα όμως θα θέλει να είναι εκεί και να βοηθήσει τον Ολυμπιακό να φτάσει σε μία μεγάλη νίκη που θα είναι και η πρώτη του απέναντι στους διεκδικητές.

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα. Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.