Ο Ράσελ Ουέστμπρουκ δεν θα παραμείνει στους Γιούτα Τζαζ καθώς συμφώνησε με τους Λος Άντζελες Κλίπερς.

Ο Ράσελ Ουέστμπρουκ αλλάζει ομάδα για δεύτερη φορά αυτόν τον μήνα, αλλά μπορεί να παραμείνει τo σπίτι του στο Λος Άντζελες, αφού συμφώνησε με του Κλίπερς.

Ο Ουέστμπρουκ, ο οποίος ανταλλάχθηκε στους Τζαζ από τους Λος Άντζελες Λέικερς, με μία συμφωνία πάνω από 13 εκατομμύρια δολάρια, δεν θα φορέσει τελικά τη φανέλα του συλλόγου της Γιούτα, σύμφωνα με πολλές αναφορές των ΜΜΕ.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Μάλιστα το ESPN ανέφερε ότι σχεδιάζει να υπογράψει συμφωνία για το υπόλοιπο της σεζόν. Ο ελάχιστος μισθός του βετεράνου για τους δύο τελευταίους μήνες της κανονικής περιόδου και των playoffs θα ανέρχεται σε 784.914 δολάρια.

Οι Κλίπερς κινήθηκαν σημαντικά αυτόν τον μήνα για να συμπληρώσουν το ρόστερ τους, αποκτώντας τον Έρικ Γκόρντον από τους Ρόκετς, τον Μποουνς Χίλαντ από τους Νάγκετς και τον Μέισον Πλάμλι από τους Χόρνετς.

Ο Ράσελ Ουέστμπρουκ είπε ότι αγόρασε ένα σπίτι 37 εκατομμυρίων δολαρίων απέναντι από τον ΛεΜπρόν στο Μπρίντγουντ, όταν τον απέκτησαν οι Λέικερς. Όπως είναι γνωστό οι Λέικερς και οι Κλίπερς παίζουν στο ίδιο γήπεδο, το Crypto.com Arena.

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!