Ο Ράφα Μπενίτεθ ήταν εδώ και καιρό πεπεισμένος πως η Νάπολι θα είναι η φετινή πρωταθλήτρια στην Ιταλία.

Η Νάπολι εντυπωσιάζει τη φετινή σεζόν και είναι έτοιμη να επιστρέψει στην κορυφή της Ιταλίας έπειτα από 33 ολόκληρα χρόνια. Με 15 αγωνιστικές να απομένουν, η Νάπολι πρέπει να βάλει εμπόδια στον εαυτό της για να χάσει το πρωτάθλημα. Ο πρώην προπονητής της ομάδας, Ράφα Μπενίτεθ, είχε πει στον Λουτσιάνο Σπαλέτι πως στο τέλος θα στεφθούν πρωταθλητές ενώ πιστεύει πως σύντομα μπορεί να κάνει το βήμα παραπάνω στην Ευρώπη.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Αναλυτικά όσα είπε ο Ράφα Μπενίτεθ:

«Όταν μιλάμε για φαβορί στο Champions League λέμε συνέχεια τα ίδια ονόματα όπως πχ την Ρεάλ. Για μένα, η Νάπολι είναι έτοιμη για να επιβάλλει την κυριαρχία της και στην Ευρώπη.

Δεν έχουν κάτι να χάσουν, παίζουν καλά και έχουν ένα πολύ μεγάλο βαθμολογικό αβαντάζ στο πρωτάθλημα ώστε να μην τους αποσπάσει σε επίπεδο σωματικό και πνευματικό. Ξέρω επίσης τι υποστήριξη δίνει ο κόσμος της Νάπολι στους παίκτες. Οπότε “γιατί όχι;”. Με αυτό δεν λέω ότι θα κατακτήσει το Champions League η Νάπολι αλλά ότι μπορεί να το πετύχει.

Είχα συναντηθεί πριν λίγους μήνες με τον Σπαλέτι στο Λίβερπουλ, σε μία περίοδο που η Νάπολι παρέμενε αήττητη για μεγάλο διάστημα σε Ιταλία και Champions League αλλά ήταν μπροστά μόνο με 5 πόντους έναντι της Αταλάντα και 6 έναντι της Μίλαν.

Είπα στον Λουτσιάνο (Σπαλέτι) ότι θα έφερνε πίσω το πρωτάθλημα στην Νάπολι. Δεν ήθελε να το ακούσει, και για λόγους προλήψεων, όμως ένιωθα από τον περασμένο Νοέμβριο πως αυτή είναι η χρονιά τους».

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!