Ο Όγκουστιν Ρούμπιτ θα μείνει εκτός επ' αόριστον, μετά από έναν τραυματισμό στον αχίλλειο τένοντα.

Άτυχος στάθηκε ο Όγκουστιν Ρούμπιτ στον ημιτελικό του Κυπέλλου Γερμανίας, ανάμεσα στην Μπάγερν Μονάχου και την Άλμπα Βερολίνου. Ο πρώην παίκτης του Ολυμπιακού και νυν των Βαυαρών, ο οποίος βρισκόταν σε εξαιρετική φόρμα αυτή την περίοδο, τραυματίστηκε σοβαρά στον Αχίλλειο τένοντα το περασμένο Σάββατο (18/2). Η σοβαρότητα του τραυματισμού του φάνηκε όταν χρειάστηκε ν’ αποχωρήσει με πατερίτσες από τον αγωνιστικό χώρο προς τ’ αποδυτήρια.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Σύμφωνα με δηλώσεις του τζένεραλ μάνατζερ της Μπάγερν, Μάρκο Πέσιτς, στη γερμανική τηλεόραση ο Ρούμπιτ υπεβλήθη σε εγχείρηση την Κυριακή (19/2). Το διάστημα της απουσίας του από τα παρκέ αναμένεται να είναι μεγάλο.

Ο Όγκουστιν Ρούμπιτ είχε 10,9 πόντους, 4 ριμπάουντ και 13,8 βαθμούς στο σύστημα αξιολόγησης στη Euroleague φέτος. Είχε αναδειχτεί πολυτιμότερος παίκτης της διοργάνωσης τον Ιανουάριο και έγινε ο πρώτος παίκτης στην ιστορία της Μπάγερν που το κατακτά, έχοντας 17,8 πόντους και 21 βαθμούς στο σύστημα αξιολόγησης τον πρώτο μήνα του 2023.

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!