Ο Λιονέλ Σκαλόνι τοποθετήθηκε για την ενδεχόμενη συμμετοχή του Λιονέλ Μέσι στο Μουντιάλ 2026.

Ο προπονητής της πρωταθλήτριας κόσμου Αργεντινής, Λιονέλ Σκαλόνι, διαβεβαίωσε σήμερα (19/2) ότι ο Λιονέλ Μέσι θα είναι εκείνος που θα αποφασίσει εάν θα αγωνιστεί στο επόμενο Παγκόσμιο Κύπελλο του 2026, προσθέτοντας ότι «αν αντέχει το σώμα του» θα τον καλέσει.

«Το να είναι στο επόμενο Παγκόσμιο Κύπελλο θα είναι απόφαση του Λιονέλ, αν το σώμα του μπορεί, θα είναι εκεί», είπε ο Αργεντινός προπονητής στο προπονητικό κέντρο της Ιταλίας, το Coverciano, όπου -μεταξύ άλλων- παρακολούθησε το γκαλά του «Panchina d’Oro» (Χρυσός Πάγκος), στο οποίο ο προπονητής της Μίλαν, Στέφανο Πιόλι, αναδείχθηκε κορυφαίος προπονητής της περασμένης σεζόν.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

«Πίσω από τον τίτλο μας υπήρχε μια συνέργεια μεταξύ των οπαδών, του επιτελείου και των παικτών, κάτι συναισθηματικό που έκανε πιο δυνατή την αίσθηση για αυτή τη μοναδική φανέλα», εξήγησε.

«Τότε, το να έχεις έναν παίκτη σαν τον Μέσι ήταν και είναι, προφανώς, πλεονέκτημα. Ως πρώην παίκτης, το να τον προπονώ είναι όμορφο, βλέπω πώς τον βλέπουν οι άλλοι παίκτες και τον ακολουθούν, είναι ο καλύτερος», πρόσθεσε.

Ο Λιονέλ Σκαλόνι μιλήσει επίσης και για την Νάπολι: «Είναι μια ομάδα που μου αρέσει πολύ, με έναν εξαιρετικό προπονητή που κάνει τη διαφορά, παίζει κάθε παιχνίδι διαφορετικά. Μου αρέσει πολύ το πώς παίζει και γι’ αυτό είναι εκεί στη βαθμολογία, ελπίζω να κερδίσουν το πρωτάθλημα», τόνισε ο πρώην παίκτης της Λάτσιο και της Αταλάντα: «Ευχή μου είναι και οι δύο -Λάτσιο και Αταλάντα- να φτάσουν στους στόχος τους, τις αγαπώ και τις δύο. Και η Λάτσιο, με τον Σάρι και η Αταλάντα, με τον Γκασπερίνι, έχουν τη δική τους ιδέα για το παιχνίδι».

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.