Ρεάλ Μαδρίτης και Λίβερπουλ είναι έτοιμες να βρεθούν ξανά αντιμέτωπες και ο Γιούργκεν Κλοπ μίλησε ενόψει της κρίσιμης αναμέτρησης.

Περίπου εννέα μήνες μετά την αναμέτρησή τους στον τελικό του περσινού Champions League, στο «Σταντ ντε Φρανς», Λίβερπουλ και Ρεάλ τίθενται εκ νέου αντιμέτωπες αύριο (21/2) στο Ανφιλντ», αυτή τη φορά για τους «16» της ίδιας διοργάνωσης. Η επικείμενη -διπλή- αναμέτρηση με την ισπανική ομάδα, ανάγκασε τον Γιούργκεν Κλοπ να ξεπεράσει τους… εφιάλτες του περσινού τελικού και να δει για πρώτη φορά σε βίντεο το παιχνίδι. Μία διαδικασία που ο Γερμανός τεχνικός χαρακτήρισε «καθαρό βασανιστήριο», μιλώντας στη συνέντευξη Τύπου πριν το μεγάλο παιχνίδι.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

«Κάναμε ένα καλό παιχνίδι και θα μπορούσαμε να το κερδίσουμε. Πέτυχαν το αποφασιστικό γκολ, εμείς όχι», δήλωσε ο Κλοπ αναφερόμενος στην καταληκτική αναμέτρηση της σεζόν 2021-22, που έληξε με νίκη 1-0 των «μερένγκες». Ενα αποτέλεσμα που σηματοδότησε την πέμπτη ήττα της Λίβερπουλ από τη Ρεάλ στα τελευταία έξι μεταξύ τους παιχνίδια, από το 2009 και μετά, διάστημα στο οποίο οι «κόκκινοι» έχουν αποσπάσει μόνο μία ισοπαλία.

«Διάφορα πράγματα έχουν συμβεί σε εμάς με τη Ρεάλ Μαδρίτης. Είναι ένας από τους μεγαλύτερους συλλόγους στον κόσμο, με τρομερή εμπειρία. Πρέπει να κάνουμε ένα τρομερό παιχνίδι. Για να είμαι ειλικρινής, πρέπει να κάνουμε δύο τρομερά παιχνίδια για να περάσουμε, αλλά δεν έχω πρόβλημα με αυτό. Δουλεύουμε πάντα σκληρά για να προκριθούμε στο Champions League και πρέπει να χαιρόμαστε τέτοιες στιγμές», τόνισε ακόμη ο Γερμανός τεχνικός, που εξέφρασε την ικανοποίησή του για τη βελτιωμένη εικόνα της Λίβερπουλ στα τελευταία δύο παιχνίδια.

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!