Ο Μπρούνο Φερνάντες είναι παράδειγμα για όλους σύμφωνα με τον Έρικ Τεν Χαγκ, ο οποίος εξήρε την σημασία του Πορτογάλου.

Ο Έρικ Τεν Χαγκ εξήρε τις ηγετικές ικανότητες του Μπρούνο Φερνάντες και υποστήριξε ότι ο Πορτογάλος αποτελεί παράδειγμα για όλη την ομάδα του.

Ο Μπρούνο Φερνάντες έχει πάρει τακτικά το περιβραχιόνιο για τους «κόκκινους διαβόλους» την περίοδο 2022-23, με τον Έρικ τεν Χαγκ να χρησιμοποιεί σποραδικά τον αρχηγό του συλλόγου Χάρι Μαγκουάιρ.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Ο Ολλανδός προπονητής έχει μιλήσει με τα καλύτερα λόγια για την ενέργεια του Φερνάντες στον αγωνιστικό χώρο και για το πώς ο Πορτογάλος δίνει σταθερά το παράδειγμα στην ομάδα.

Μιλώντας σε δημοσιογράφους, ο Τεν Χαγκ είπε: «Πρώτα ως αρχηγός, είναι παράδειγμα στο γήπεδο με την ενέργεια που βάζει. Είναι τόσο σημαντικός για την ομάδα στην τακτική μας προσέγγιση και τη μετάβαση.

»Είναι ένα σπουδαίο παράδειγμα. Μπορεί να ανταποκριθεί και να αντεπεξέλθει στα πρότυπα φόρτου που είναι πολύ υψηλά και μπορεί να αντέξει πολλά παιχνίδια. Είναι ένα σπουδαίο παράδειγμα για όλους στην ομάδα».

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!