Ο προπονητής του Περιστερίου, Βασίλης Σπανούλης, μίλησε με τα καλύτερα λόγια για την πρώην ομάδα του, τον Ολυμπιακό.

Ο προπονητής του Περιστερίου, Βασίλης Σπανούλης, μίλησε για την προσπάθεια της ομάδας του στον τελικό Κυπέλλου Ελλάδας αλλά και για τον αντίπαλό της, τον Ολυμπιακό.

Ο πρώην αστέρας των Πειραιωτών αποθέωσε τον Ολυμπιακό, χαρακτηρίζοντάς τον ως την καλύτερη ομάδα στην Ευρώπη.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

«Ο Ολυμπιακός είναι η καλύτερη ομάδα στην Ευρώπη. Είπαμε να παλέψουμε, είχαμε προετοιμαστεί. Τρία παιχνίδια σε τέσσερις μέρες είναι κάτι πολύ δύσκολο. Δεν έχουμε συνηθίσει σε αυτό. Είμαι πολύ περήφανος για την ομάδα μου.

»Συγχαρητήρια στον Ολυμπιακό για την κατάκτηση του Κυπέλλου» δήλωσε χαρακτηριστικά ο Βασίλης Σπανούλης.

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!
Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!