Εκτός της δωδεκάδας του Ολυμπιακού για τον τελικό Κυπέλλου με το Περιστέρι θα μείνει ο Ταρίκ Μπλακ - Στη θέση του ο Άλεκ Πίτερς.

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας αποφάσισε να αφήσει εκτός δωδεκάδας του μεγάλου τελικού τον Ταρίκ Μπλακ και να επαναφέρει τον Άλεκ Πίτερς.

Αυτός θα είναι ο τρίτος διαφορετικός ξένος θα μείνει εκτός δωδεκάδας.

Συγκεκριμένα, μετά τους Τζοέλ Μπολομπόι στον προημιτελικό με τον Άρη και Άλεκ Πίτερς στον ημιτελικό με τον Παναθηναϊκό, ο Γιώργος Μπαρτζώκας επέλεξε να αφήσει εκτός τον έτερο ψηλό.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Θυμίζουμε πως εκτός δωδεκάδας είναι ο νεαρός Παναγιώτης Τσάμης, ενώ σταθερή θέση στην εξάδα των ξένων των Πειραιωτών έχουν οι Γουόκαπ, Κάνααν, ΜακΚίσικ και Φαλ.

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις! Ταρίκ Μπλακ