Η Μπαρτσελόνα φέρεται να εξετάζει το ενδεχόμενο να υπογράψει τον Αργεντινό διεθνή Άνχελ Ντι Μαρία το προσεχές καλοκαίρι.

Η Μπαρτσελόνα φέρεται να εξετάζει το ενδεχόμενο να υπογράψει τον Αργεντινό διεθνή Άνχελ Ντι Μαρία, ο οποίος θα μείνει ελεύθερος στο τέλος της σεζόν, σύμφωνα με το Tuttomercatoweb.

Ο Ντι Μαρία δεν έχει υπογράψει ακόμα επέκταση συμβολαίου με τη Γιουβέντους και έχει εκφράσει συνεχώς την επιθυμία του να επιστρέψει στην ομάδα της παιδικής του ηλικίας, τη Ροζάριο Σεντράλ στην Αργεντινή.

Ωστόσο, θα μπορούσε να μπει στον πειρασμό να υπογράψει στους Καταλανούς και να παίξει στο κορυφαίο επίπεδο για μία ή δύο ακόμη σεζόν.

Ο Ντι Μαρία έκραξε την Παρί: «Έχουν δώσει τόση δύναμη στον Εμπαπέ, ενώ έχουν τον κορυφαίο όλων των εποχών»

Ο Άνχελ Ντι Μαρία πιστεύει ότι η πρώην ομάδα του, η Παρί Σεν Ζερμέν, έχει παραβλέψει τον Λιονέλ Μέσι και έχει ρίξει το βάρος της ευθύνης στον Κιλιάν Εμπαπέ.

Ο Αργεντινός ισχυρίστηκε ότι η Παρί Σεν Ζερμέν βασίζεται υπερβολικά στον Εμπαπέ, παρά το γεγονός πως έχει στις τάξεις της τον Λιονέλ Μέσι, έναν εκ των κορυφαίων όλων των εποχών. Ο Ντι Μαρία θεωρεί επίσης ότι η Γαλλία ως χώρα έχει αποδώσει υπερβολική ευθύνη στον 24χρονο, με τον πρόεδρο Εμανουέλ Μακρόν να τον αποτρέπει από το να πάει στη Ρεάλ Μαδρίτης το καλοκαίρι.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Μιλώντας στο ESPN Αργεντινής, ο Ντι Μαρία δήλωσε:

«Νομίζω ότι η Γαλλία γενικά έχει δώσει στον Εμπαπέ πολλές ευθύνες. Ο λαός, ο πρόεδρος, η Παρί Σεν Ζερμέν. Τον έκαναν να μείνει ενώ θα μπορούσε να είχε φύγει και του έδωσαν όλη τη δύναμη να είναι αυτός και κανένας άλλος. Αλλά υπάρχει μια μεγάλη διαφορά, του έδωσαν όλη αυτή τη δύναμη έχοντας δίπλα του τον καλύτερο στην ιστορία [Μέσι].

»Νομίζω ότι του έδωσαν όλη αυτή τη δύναμη και τη δύναμη επειδή είναι Γάλλος, γεννήθηκε εκεί, κέρδισε ένα Παγκόσμιο Κύπελλο και έχει μια εξαιρετική καριέρα μπροστά του. Αλλά πέρα από όλα αυτά, όταν ήμουν στην Παρί Σεν Ζερμέν ήταν ένα καλό παιδί και δεν νομίζω ότι έχει αλλάξει τόσο πολύ».

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!
Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε!  Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε!