Τάσος Ξεκουκουλωτάκης: Θρήνος για τον 19χρονο πρωταθλητή που έχασε τη ζωή του τα ξημερώματα της Κυριακης (19/02) σε τροχαίο δυστύχημα.

Θλίψη στην οικογένεια του χάντμπολ. Ο 19χρονος αθλητής του Ωρίωνα Χανίων Τάσος Ξεκουκουλωτάκης έφυγε από τη ζωή σήμερα τα ξημερώματα σε τροχαίο δυστύχημα.

Η ανακοίνωση της ομοσπονδίας:

«Η Ομοσπονδία Χειροσφαιρίσεως Ελλάδος με απέραντη θλίψη ανακοινώνει ότι ο 19χρονος αθλητής του Ωρίωνα Χανίων Τάσος Ξεκουκουλωτάκης έφυγε από τη ζωή σήμερα τα ξημερώματα σε τροχαίο δυστύχημα.

Ο Τάσος υπηρετούσε τη στρατιωτική του θητεία στην 1η Μοίρα Αλεξιπτωτιστών στο Μάλεμε Χανίων, κάνοντας ένα μικρό διάλλειμα από το χάντμπολ το οποίο αγάπησε και έπαιζε από μικρή ηλικία.

Περίμενε πως και πώς να επιστρέψει στις προπονήσεις, στους συμπαίκτες του και τους προπονητές του…

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Αθλητής του Ωρίωνα Χανίων από την κατηγορία των μίνι, ο Τάσος συμμετείχε στα πανελλήνια πρωταθλήματα του χάντμπολ και του μπιτς χάντμπολ, ενώ είχε κληθεί και στις προεθνικές ομάδες μικρών ηλικιών.

Ο Πρόεδρος Κώστας Γκαντής, τα μέλη του Δ.Σ. της ΟΧΕ, ο Α’ Αντιπρόεδρος της ΕΟΕ Στέλιος Αγγελούδης, το προσωπικό και το γραφείο Τύπου της Ομοσπονδίας εκφράζουν τη βαθιά τους θλίψη και τα ειλικρινή τους συλλυπητήρια στους γονείς και τα δύο μεγαλύτερα αδέρφια του Τάσου, καθώς και στην ομάδα του, τον Ωρίωνα Χανίων.

Τάσο, τώρα θα παίζεις το αγαπημένο σου χάντμπολ στον παράδεισο υπό τις οδηγίες σπουδαίων προπονητών που τους άρεσε πολύ να δουλεύουν με νέα παιδιά.

Καλό σου ταξίδι στη γειτονιά των αγγέλων».

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!