Ο Μακ ΜακΚλανγκ παρουσίασε μία άψογη εκτελεσμένα παράταση στο διαγωνισμό καρφωμάτων του NBA All-Star Weekend 2023 και πήρε το βραβείο με δύο 50άρια.

Ο Μακ ΜακΚλάνγκ παρουσίασε μία άψογη εκτελεσμένα παράταση στο διαγωνισμό καρφωμάτων του NBA All Star Weekend 2023, και πήρε το βραβείο με δύο 50άρια στον τελικό απέναντι στον Τρέι Μέρφι.

Ο ΜακΚλάνγκ, ο οποίος υπέγραψε από τη G League με τους Φιλαδέλφεια Σίξερς την περασμένη εβδομάδα, κέρδισε τον αγώνα με σκορ 100-98 επί του γκαρντ των Πέλικανς Νέας Ορλεάνης.

«Είναι υπέροχο», είπε ο ΜακΚλανγκ. «Είμαι πραγματικά ευλογημένος και ευγνώμων στο ΝΒΑ που μου έδωσε αυτή την ευκαιρία. Θα επιστρέψω του χρόνου.»

Ο φόργουορντ των Χιούστον Ρόκετς Κένιον Μάρτιν Τζούνιορ και ο Τζέρικο Σιμς των Νιου Γιορκ Νικς αποκλείστηκαν μετά τον πρώτο γύρο.

Ο ΜακΚλανγκ, ο οποίος κέρδισε έναν παναμερικανικό διαγωνισμό καρφωμάτων γυμνασίου το 2018, έχει παίξει μόνο σε δύο παιχνίδια NBA στην καριέρα του.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Το τρόπαιο απονεμήθηκε από τον Τζούλιους Έρβινγκ, τον πρώτο πρωταθλητή στο διαγωνισμό καρφωμάτων. Το ΝΒΑ ανακοίνωσε νωρίτερα την ίδια μέρα ανακοίνωσε ότι θα ονομάσει «Έρβινγκ» το τρόπαιο του διαγωνισμού στο All-Star.

«Είναι απαράμιλλο, απαράμιλλο», είπε ο Έρβινγκ για την τιμή. «Αισθάνεται πολύ ωραία».

Ο γκαρντ των Πόρτλαντ Τρέιλ Μπλέιζερς, Ντέμιαν Λίλαρντ, σημείωσε 26 πόντους στον τελευταίο γύρο του διαγωνισμού των 3 πόντων για να φτάσει στον πρώτο του τίτλο.

Ο Λίλαρντ ξεπέρασε τους γκαρντ των Ιντιάνα Πέισερς, Μπάντι Χιλντ (25 πόντοι) και Τάιρις Χάλιμπερτον (17) και έγινε ο πρώτος παίκτης των Τρέιλ Μπλέιζερς που κέρδισε τον τίτλο.
Ο Λίραντ αγωνίστηκε το 2014 και το 2019 αλλά αποκλείστηκε στον πρώτο γύρο και τις δύο φορές.

«Νομίζω ότι όλοι οι καλύτεροι σουτέρ στην ιστορία του παιχνιδιού μας, οι περισσότεροι από αυτούς έχουν ένα από αυτά», είπε ο Λίλαρντ. «Ήθελα απλώς να το κάνω τουλάχιστον μία φορά. Έτσι είμαι χαρούμενος που το κατάφερα, τώρα μπορώ να αποσυρθώ από αυτό».

Στον τελικό ήταν: Ντέιμιαν Λίλαρντ – 26, Μπάντι Χιλντ – 25, Ταϊρίς Χαλιμπάρτον – 17.

Το πλεονέκτημα της έδρας αποδείχθηκε πολύ χρήσιμο για τους παίκτες της ομάδας Τζαζ με τους Κόλιν Σέξτον, Τζόρνταν Κλάρκσον, Γουόκερ Κέσλερ, οι οποίοι κέρδισαν το Skills Challenge (πρόκληση δεξιοτήτων) στο σπίτι τους στο Vivint Arena.

Η ομάδα Jazz κέρδισε την Team Rooks και την ομάδα Team Antetokounmpos σημειώνοντας 300 πόντους.

O επιθετικός των Ορλάντο Μάτζικ, Πάολο Μανκέρο, ο γκαρντ των Ντιτρόιτ Πίστονς, Τζέιντεν Άϊβι και ο επιθετικός των Χιούστον Ρόκετς, Τζέιμπαρι Σμιθ Τζούνιορ έπαιξαν στην ομάδα Rooks.

Ο γκαρντ των Μιλγουόκι Μπακς Τζρου Χόλιντεϊ αντικατέστησε τον τραυματισμένο συμπαίκτη Γιάννη Αντετοκούνμπο ( τραυματισμένος στον καρπό) και έπαιξε με δύο αδέρφια Αντετοκούνμπο, Θανάση και Άλεξ.

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.