Έτοιμος για το repeat στο Κύπελλο Ελλάδας είναι ο Ολυμπιακός, αλλά θα πρέπει να περάσει από το Περιστέρι του Βασίλη Σπανούλη.

Έτοιμος για το repeat στο Κύπελλο Ελλάδας είναι ο Ολυμπιακός, μετά τον θρίαμβο επί του Παναθηναϊκού στα ημιτελικά του Final-8 του θεσμού, που φιλοξενείται στο κλειστό γυμναστήριο «Δύο Αοράκια» του Ηρακλείου. Οι «ερυθρόλευκοι» έκαμψαν την αντίσταση των «πράσινων» και με το τελικό 81-65 εξασφάλισαν τη συμμετοχή τους στη σημερινή (19/2, 19:15) καταληκτική αναμέτρηση, απέναντι στο Περιστέρι του Βασίλη Σπανούλη, για 20η φορά στην Ιστορία τους. 

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Στη «μάχη» του τίτλου για το Κύπελλο Ελλάδας θα αντιμετωπίσουν τους «κυανοκίτρινους» και θα διεκδικήσουν το δεύτερο διαδοχικό τρόπαιο στο θεσμό και 11ο στην Ιστορία τους (1976, 1977, 1978, 1980, 1994, 1997, 2002, 2010, 2011, 2022). Αξίζει να σημειωθεί ότι μέχρι σήμερα ο Ολυμπιακός μετράει 10 θριάμβους σε τελικό και 9 ήττες. 

Στον αντίποδα, η ομάδα του Βασίλη Σπανούλη, η οποία πήρε την πρόκριση μετά τη νίκη επί της ΑΕΚ με 77-65 στα ημιτελικά, θα λάβει μέρος στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας για πρώτη φορά στην Ιστορία της.

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!