Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο δεν χάνει ευκαιρία να πειράξει τους υπόλοιπους αστέρες του ΝΒΑ με θύμα του αυτή τη φορά τον Κέβιν Ντουράντ.

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο συνεχίζει να αποδεικνύει με κάθε ευκαιρία ότι είναι το… πειραχτήρι του ΝΒΑ. 

Το All Star Game είναι η ευκαιρία όλων των παικτών της κορυφαίας λίγκας του μπάσκετ να χαλαρώσουν και οι μεγάλοι σταρ ξετυλίγουν τις προσωπικότητες τους, έρχονται πιο κοντά και διασκεδάζουν.

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο έχει τα φώτα πάνω του ως αρχηγός της μιας ομάδας αλλά όπως φαίνεται δεν του φεύγει ποτέ η όρεξη για πλάκα.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Βλέποντας, λοιπόν, τον Κέβιν Ντουράντ να κάνει δηλώσεις στη συνέντευξη Τύπου πριν τον αγώνα, εμφανίστηκε πίσω από ένα παραβάν και ξεκίνησε να κάνει γκριμάτσες και να τον κοροϊδεύει με φυσικά χιουμοριστική διάθεση. 

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Bleacher Report (@bleacherreport)

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!