Ο Γκανέζος ποδοσφαιριστής Κριστιάν Ατσού βρέθηκε νεκρός κάτω από το κτίριο όπου έμενε στη νότια Τουρκία μετά τον τεράστιο σεισμό.

Ο Γκανέζος ποδοσφαιριστής Κριστιάν Ατσού βρέθηκε νεκρός κάτω από το κτίριο όπου έμενε στη νότια Τουρκία μετά τον τεράστιο σεισμό της περασμένης εβδομάδας, όπως δήλωσε ο Τούρκος μάνατζερ του πρώην εξτρέμ της Τσέλσι.

«Το άψυχο σώμα του Ατσού βρέθηκε κάτω από τα ερείπια», είπε ο Μουράτ Ουζουνμεχμέτ στους δημοσιογράφους στο Χατάι, όπου βρέθηκε το σώμα του αθλητή. «Προς το παρόν, εξακολουθούν να ανασύρουν περισσότερα αντικείμενα. Βρέθηκε και το τηλέφωνό του.»

Σύμφωνα με τουρκικά ΜΜΕ, ο 31χρονος πρώην παίκτης της Τσέλσι και της Νιούκαστλ στην Αγγλία βρισκόταν κάτω από τα ερείπια της κατοικίας του, μίας πολυκατοικίας 12 ορόφων που κατέρρευσε από τον σεισμό.

Η πρεσβεία της Γκάνας στην Τουρκία και η Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία της Γκάνας υποστήριξαν αρχικά ότι ο επιθετικός βρέθηκε ζωντανός, αλλά αργότερα αποδείχτηκε ότι αυτές οι πληροφορίες ήταν ψευδείς.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Ο κατασκευαστής της πολυτελούς κατοικίας που μετατράπηκε σε ερείπιο, όπου πιστεύεται ότι είναι θαμμένοι 800 άνθρωποι, συνελήφθη την περασμένη εβδομάδα καθώς προσπαθούσε να φύγει από την Τουρκία.

Ο Ατσού είχε ενταχθεί στον τουρκικό σύλλογο Χατάισπορ τον Σεπτέμβριο, με έδρα την επαρχία Χατάι (νότια), κοντά στο επίκεντρο του βίαιου σεισμού που έπληξε την Τουρκία στις 6 Φεβρουαρίου.

Ο Κριστιάν Ατσού είχε προγραμματίσει να ταξιδέψει έξω από τη νότια Τουρκία ώρες πριν από τον σεισμό, αλλά ο μάνατζερ της Χατάισπορ είπε την Παρασκευή ότι ο Γκανέζος επέλεξε να παραμείνει στον σύλλογο αφού σημείωσε το νικητήριο γκολ σε έναν αγώνα της Super Lig στις 5 Φεβρουαρίου.

Ο σεισμός, ακολουθούμενος από ισχυρούς μετασεισμούς, σκότωσε περισσότερους από 40.000 ανθρώπους στην Τουρκία και τη Συρία, σύμφωνα με τις τελευταίες επίσημες αναφορές που δημοσιεύθηκαν χθες (17/2), αφήνοντας επίσης χιλιάδες τραυματίες και άστεγους σε εξαιρετικά δύσκολες καιρικές συνθήκες.

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!
Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε!