Ο Βασίλης Σπανούλης, μίλησε για τη μεγάλη νίκη της ομάδας του επί της ΑΕΚ και την πρόκριση στον μεγάλο τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας.

Ο προπονητής του Περιστερίου, Βασίλης Σπανούλης, μίλησε για τη μεγάλη νίκη της ομάδας του επί της ΑΕΚ και την πρόκριση στον μεγάλο τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας.

«Περίμενα να δω τι θα πει ο Δημήτρης (σ.σ. Μωραΐτης) για τον αγώνα, για να του την… πω μετά, αλλά έχει καλή κρίση (γέλια).  Παίξαμε εξαιρετική άμυνα για 20 λεπτά. Ήμασταν καταπληκτικοί σε αυτό το κομμάτι στο δεύτερο ημίχρονο. Ήμασταν πολύ πιστοί στο πλάνο εκτός από κάποια ελεύθερα τρίποντα που δώσαμε στον Μάιλς. Τα παιδιά έδειξαν τρομερό χαρακτήρα. Το να είσαι πίσω σε έναν τελικό, χωρίς να έχουμε τριβή από τέτοια παιχνίδια και να αντιδράς, μόνο χαρούμενο μπορεί να με κάνει.

»Είμαστε καινούρια ομάδα, με δέκα καινούριους παίκτες που δεν έχουν τέτοια τριβή, αλλά είμαι τυχερός που έχω καλούς παίκτες και χαρακτήρες. Είναι ιστορική στιγμή για τον Δήμο Περιστερίου το να είμαστε στον τελικό. Είναι κάτι φανταστικό, πολύ τιμητικό και θέλω να δώσω συγχαρητήρια σε όλους. Θέλω να συγχαρώ και την ΑΕΚ που είναι πολύ καλή ομάδα, ένα πολύ καλό πρόγραμμα και ο Ηλίας Καντζούρης έχει κάνει πολύ καλή δουλειά. Είχαμε χάσει δύο φορές από την ΑΕΚ και ήταν θέμα χαρακτήρα να κερδίσουμε. Θέλει υπομονή για να χτιστεί μια ομάδα, ώστε στο τέλος να πάρεις αυτό που αξίζεις».

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Σπανούλης: «Είμαι ευτυχισμένος γιατί για τα παιδιά αυτό ήταν πολύ δύσκολο»

Για το πώς εισπράττει ως προπονητής όσα βιώνει: «Μπορεί να το ζω πρώτη φορά ως προπονητής, αλλά ως παίκτης τα έχω ζήσει εκατομμύρια φορές. Δεν μου φαίνεται τίποτα περίεργο, τις φάσεις τις βλέπω πολύ πιο πριν γίνουν, με όλη την ταπεινότητα που με διακρίνει. Και στα δύο ματς με την ΑΕΚ είχαμε προβάδισμα, αλλά χάσαμε. Είμαστε δύο ομάδες με αρκετά κοντινό στυλ. Είναι δύσκολο να αλλάζει χέρια ο ρυθμός και η ροή ενός αγώνα. Είμαι ευτυχισμένος γιατί για τα παιδιά αυτό ήταν πολύ δύσκολο. Πρέπει να φας πολλές σφαλιάρες για να βγάλεις τις αρετές σου στην επιφάνεια. Στη ζωή σου παίρνεις πάντα αυτό που αξίζεις και εμείς δουλεύουμε πολύ σκληρά καθημερινά. Είναι πολύ σημαντικός ο τρόπος που παίζεις, η φιλοσοφία και η νοοτροπία, όταν όλα αυτά γίνονται σωστά θα έρθουν και οι νίκες».

Για το πώς θα προετοιμάσει την ομάδα του για τον τελικό: «Έχω πολλές εμπειρίες με κορυφαίους προπονητές. Άλλοι μας πήγαιναν βόλτα, άλλοι μας πήγαιναν στο γήπεδο. Θα κάνω κάτι ανάμεσα. Η ομάδα πρέπει να είναι συγκεντρωμένη, είμαστε σε έναν τελικό και πρέπει να διεκδικήσουμε όσες πιθανότητες μάς αναλογούν».

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!