Ο Κώστας Παπανικολάου μετά το τέλος της αναμέτρησης του Ολυμπιακού με τον Παναθηναϊκό αναφέρθηκε στο επεισόδιο με τον Δημήτρη Αγραβάνη.

Ο Κώστας Παπανικολάου μετά το τέλος της αναμέτρησης του Ολυμπιακού με τον Παναθηναϊκό αναφέρθηκε στο επεισόδιο που είχε με τον Δημήτρη Αγραβάνη. 

«Να ξεκινήσω λίγο ανάποδα, να σχολιάσω τη φάση με τον Δημήτρη. Δεν θέλω να στοχοποιηθεί, έχω την εντύπωση, ξέρω ότι τον έσπρωξα. Δεν ήθελα να δημιουργήσω σκηνή και σε κάποια κατάσταση. Αν έχω κάνει λάθος ζητώ πρώτα απ’ όλα συγνώμη από ίδιο, προσπάθησα να το εξηγήσω και στον ίδιο», τόνισε αρχικά ο Κώστας Παπανικολάου και πρόσθεσε σχετικά με το τι άλλαξε στο δεύτερο ημίχρονο:

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

«Στο πρώτο ημίχρονο ο Παναθηναϊκός έπαιξε καλά, μας έβαλε να σκεφτούμε για τις αποφάσεις μας, να είμαστε στατικοί. Ίσως ήμασταν επηρεασμένοι. Είπαμε να ηρεμήσουμε, έχει πολύ παιχνίδι ακόμα και από την άμυνα μας να πάρουμε το ρυθμό και να βρούμε “εύκολα σουτ”. 

Έχει τεράστια διαφορά η άμυνα σου να είναι σε ισορροπία και να περιμένεις τον αντίπαλο στημένο και αλλιώς να είναι σε ανισορροπία. Μπορεί να βρεις τα μις ματς και εμείς έχουμε τη δυνατότητα να τα εκμεταλλευτούμε.

Το ότι παίξαμε σήμερα έτσι είναι και η δουλειά μας και παρόλα αυτά δεν σημαίνει πως ο Παναθηναϊκός είναι κακή ομάδα. Στα μονά παιχνίδια τα πάντα μπορούν να γίνουν. Είτε νίκη, είτε ήττα η ομάδα που χάχνει ψάχνει να βρει για το τι φταίει. Ο Παναθηναϊκός παρά την ήττα δεν έχει κακή ομάδα, απλά ίσως να μην έχει καταφέρει να ξεκλειδώσει το παιχνίδι όπως εμείς».

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!