Ο Σερ Τζιμ Ράτκλιφ υπέβαλε επίσημη προσφορά για την εξαγορά της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Ο Σερ Τζιμ Ράτκλιφ, μαζί με τον Καταριανό σεΐχη Τζασίμ Μπιν Χαμάντ Αλ Θάνι, προχώρησαν στην υποβολή προσφοράς για την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ πριν από την λήξη της χθεσινής προθεσμίας.

Μιλώντας στους Financial Times, ο Σερ Τζιμ Ράτκλιφ δήλωσε:

«Είμαι ισόβιος οπαδός της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Ήμουν εκεί σε εκείνο το πιο αξιοσημείωτο παιχνίδι το 1999 στη Βαρκελώνη. Αυτό είναι βαθιά χαραγμένο στο μυαλό μου.

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ανήκει στην οικογένεια Γκλέιζερ. Έχω συναντήσει τον Τζόελ και τον Άβρααμ. Είναι οι πιο καλοί άνθρωποι, πρέπει να πω, σωστοί κύριοι.

Δεν θέλουν να την πουλήσουν (τον σύλλογο). Ανήκει στα έξι παιδιά του πατέρα. Αν ήταν προς πώληση το καλοκαίρι, ναι, πιθανότατα θα είχαμε κάνει μια προσπάθεια μετά το θέμα με την Τσέλσι. Αλλά δεν μπορούμε να καθόμαστε και να ελπίζουμε ότι μια μέρα η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ θα γίνει διαθέσιμη».

Ο Ράτκλιφ είναι ένας από τους πλουσιότερους ανθρώπους της Βρετανίας και οπαδός της Γιουνάιτεντ από παιδί. Πολλοί αναφέρουν πως σε περίπτωση που αγοράσει την Γιουνάιτεντ θέλει να επαναφέρει «το Μάντσεστερ πίσω στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ».

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!