Ο Φελίπε Κουτίνιο εντοπίστηκε από τον φακό να λέει «άντε γ@μ#σου» στον Μπουκάγιο Σάκα στον αγώνα της Βίλα με την Άρσεναλ.

Ο Φιλίπ Κουτίνιο ενεπλάκη σε διαπληκτισμό με τον Μπουκάγιο Σάκα κατά τη διάρκεια του αγώνα της Άστον Βίλα με την Άρσεναλ για την Premier League το Σάββατο.

Τα πνεύματα οξύνθηκαν στο Villa Park στο τέλος του συναρπαστικού πρώτου ημιχρόνου ανάμεσα στη Βίλα και την Άρσεναλ.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Σε ανύποπτη στιγμή, ο Κουτίνιο εντοπίστηκε να φωνάζει “άντε γ@μ#σου” στον Σάκα μετά τη σύγκρουση των δύο παικτών.

Το επεισόδιο ξεκίνησε όταν ο Μάρτιν Όντεγκααρντ εξουδετερώθηκε από τον Τάιρον Μινγκς, ο οποίος χτύπησε τον Νορβηγό μετά την απομάκρυνση της μπάλας. Στη συνέχεια της φάσης ο Κουτίνιο έκοψε τον Σάκα, ο οποίος γρήγορα πετάχτηκε και έσπρωξε τον Βραζιλιάνο, προκαλώντας την έντονη αντίδραση και τα… γαλλικά του άσου της Βίλα.

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!